Can Tanrıyar'a icra şoku! Borç batağında yüzüyordu

Bir süredir borçlarıyla başı dertte olan gazeteci Can Tanrıyar, eski eşi Petek Dinçöz'den zorla aldığı evleri icra yoluyla satıldı. Tanrıyar'ın, 30 milyon TL borcu olduğu konuşuluyor.

Pandemi döneminde Uçankuş TV'de yatırımcı ortağı H.E'nin hesaplarını inceleme isteğinden dolayı davalık olan Can Tanrıyar, bir süredir borçlarıyla başı dertte.

Hesapları bağımsız mali müşavirlerin incelemesine izin vermeyen Tanrıyar'ın bu tutumundan rahatsız olan iş insanı H.E. olayı yargıya taşıyarak sözleşme gereği 'sözleşmeden dönme hakkını' kullandı.

Can Tanrıyar

Can Tanrıyar

Can TanrıyarİLİŞKİLİ HABERCan Tanrıyar'dan Petek Dinçöz hakkında koruma kararı!

EVLERİ İCRA YOLUYLA SATILDI

Olayın ardından Tanrıyar'ın ailesi sosyal medya üzerindenH.E.'nin ailesini ve yakın çevresine tehdit ve şantaj içeren paylaşımları hadisenin büyümesine sebep oldu. Akabinde H.E, durumu yargıya taşıdı. Bir süredir borçlarıyla başı dertte olan Tanrıyar'a ait evler haczedilerek satıldı.

Can Tanrıyarın Petek Dİnçözden zorla aldığı evler icra yoluyla satıldı

Can Tanrıyarın Petek Dİnçözden zorla aldığı evler icra yoluyla satıldı

PETEK DİNÇÖZ'DEN ZORLA ALMIŞTI

Öte yandan Tanrıyar'ın haczedilen evlerinin daha önce Petek Dinçöz'ün "İki tane ev aldım, kendi üzerime hiçbir şey almamı istemiyordu adam. Onları da kendi üzerine aldı yedirmem dedi sana bu evleri" dediği konutlar olduğu ortaya çıktı.

30 MİLYON TL BORCU MU VAR?

Uçankuş TV'de görev yapan 80 çalışanı maaşlarını ve tazminatlarını ödemeden işten çıkaran Tanrıyar'ın icra yoluyla satılan evlerden gelen miktara rağmen borçlarını kapatamadığı öğrenildi. Tanrıyar'ın 30 milyon TL borcunun olduğu iddia ediliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Kayseri'de 8 yaşındaki çocuktan Türk bayrağına saygı!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 1

yistif - Rize 1 yıl önce

Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.