Mehmet Ali Erbil Cem Yılmaz'ı hedef aldı! Erşan Kuneri dizisini yerden yere vurdu

Son dönemlerde yaptığı açıklamalarla gündeme gelen ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil, Cem Yılmaz'ın çok konuşulan dizisi Erşan Kuneri'yi yerden yere vurdu. "Kendi erkek halimle seyredemedim" diyen Erbil, "Benim hiç ekranda küfür ettiğim yoktur, bunu kimse söyleyemez. Filmlerimde de böyle bir argo yok. Ben kendi çocuğumun da izlemesini istemem" dedi.

Ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil, Haber Global ekranlarında izleyenlerle buluşan "Buket Aydın ile Yüz Yüze" programının yeni sezondaki ilk konuğu oldu. Meslek hayatı ve özel yaşantısı hakkında konuşan ünlü komedyen daha önce eleştirdiği Cem Yılmaz imzalı "Erşan Kuneri" dizisi hakkında şaşırtan açıklamalarda bulundu.

Mehmet Ali Erbil

Mehmet Ali Erbil

"BEN KENDİ ÇOCUĞUMUN DA İZLEMESİNİ İSTEMEM"

Diziyi izlemekte zorlandığına işaret eden Erbil, "Bel altı espri farklı küfür farklı. Tamamen küfürlü, bunun üzerine kurulu bir film. Sırf 10 dakika küfür dolu. Tamamıyla küfür üzerine kurulu bir film. Kendi erkek halimle seyredemedim. Cem Yılmaz da akıllı bir çocuk. Belki yeni bir kulvar yeni bir yol bulmak istediler. Belki Amerikan filmlerinden yola çıktılar. Türk sinemasında böyle bir örneği yok. Ben de eleştirdim bir sanatçı olarak. Konservatuvar mezunuyum. RTÜK var sonuçta. Özel televizyonlarda reklamlarda bile konuşanlar için özel denetim yapılırdı. Türkçe ve diksiyon düzgün olacaktı. Benim hiç ekranda küfür ettiğim yoktur, bunu kimse söyleyemez. Filmlerimde de böyle bir argo yok. Ben kendi çocuğumun da izlemesini istemem" şeklinde konuştu.

Mehmet Ali Erbilden Erşan Kuneri açıklaması

Mehmet Ali Erbilden Erşan Kuneri açıklaması

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

'Isabelle' şarkısı ile sosyal medyanın konuştuğu Fevzi Kaan, Sefo konserinde!

Bursa lezzetleri İpeksi Lezzetler Gastronomi Festivali'yle görücüye çıkmaya hazırlanıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Bursa lezzetleri İpeksi Lezzetler Gastronomi Festivali'yle görücüye çıkmaya hazırlanıyor!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0