Yıldız Tilbe'den herkesi şaşırtan O Ses Türkiye açıklaması!

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe yeni sezonda O Ses Türkiye yarışmasında jüri üyeliği yapıp yapmayacağını şaşırtan bir açıklama ile duyurdu.

Geçtiğimiz yıl jüri üyeliklerini Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk, Murat Boz ve Oğuzhan Koç'un üstlendiği O Ses Türkiye'nin yeni sezon kadrosu merak ediliyordu. Jüride Gündeş'in ayrılacağı, yerine Hadise'nin ve Yıldız Tilbe'nin katılacağı iddia edilmişti.

Tilbe, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Tilbe, jüride yer alacağı iddialarını "Bana jüri teklifi gelmedi" diyerek yalandı. Ünlü şarkıcı paylaşımında, yarışmanın hayranlarını üzecek de bir açıklama yaptı. Tilbe, "Zaten bu sene O Ses Türkiye yokmuş bildiğim kadarıyla" ifadelerini kullandı.

 

Esra Erol canlı yayını karıştı! Cemile kayınvalidesiyle yüzleşince olanlar oldu

İLİŞKİLİ HABER

Esra Erol canlı yayını karıştı! Cemile kayınvalidesiyle yüzleşince olanlar oldu

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0