Esra Erol canlı yayını karıştı! Cemile kayınvalidesiyle yüzleşince olanlar oldu

ATV'nin sevilen programı Esra Erol, bu hafta da Türkiye gündemine yön verdi. Farklı karakterleri ve ilginç hayatları konu alan program, "Eşim ve ailesi beni sokağa attı" diyerek Erol'dan yardım isteyen Cemile Hanım'la çok ses getirdi. Tavırlarıyla stüdyoyu birbirine katan Cemile, kayınvalidesiyle yüzleşti. işte tüm detaylar...

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Reytinglerde zirveyi gören Türkiye'nin sevilen programı Esra Erol'un bu haftaki konukları gündemde bomba etkisi oluşturdu. İlginç hayatları konu alarak izleyenleri ekranları başına kilitleyen programa bu hafta Cemile Hanım konuk oldu. "Eşim ve ailesi beni sokağa attı" diyerek Erol'dan yardım isteyen Cemile Hanım'ın canlı yayındaki tavırları, hem stüdyodakileri hem de ekran başındakileri adeta hayrete düşürdü.

Ramazan Karaca ile görücü usulüyle evlendirilen Cemile Hanım, evliliğinde sorunlar yaşadığını ifade ederek Esra Erol'dan ve ekibinden yardım talep etti ve sonrasında olanlar oldu.

Esra Erol Cemile Hanım

Esra Erol Cemile Hanım

STÜDYOYU BİRBİRİNE KATTI

"Kocam her kavgada çöp poşeti gibi beni annemin kapısına bırakıyor. Şiddet gördüm altınlarımı aldı, mağdur edildim" diyen hamileyken bile şiddet gördüğünü belirterek, "Hiçbirinden şikayetçi olmadım, çünkü beni kapının önüne koyduğunda gidebileceğim hiçbir yer yok. Annemin durumu yok, bana ve çocuklarıma bakamaz. Çocuklarım için sustum" ifadelerini kullandı.

Cemile Hanım kocasıyla görüştü

Cemile Hanım kocasıyla görüştü

Esra Erol ev hallerini yayınladı! Aile saadeti sosyal medyada düşman çatlattıİLİŞKİLİ HABEREsra Erol ev hallerini yayınladı! Aile saadeti sosyal medyada düşman çatlattı

Karısından boşanmak isteyen Ramazan Karaca ile görüşen Cemile Hanım, "Ben de senden ayrılmak istiyorum. Gel boşanalım, çocuklarımın velayetini ve altınlarımı ver" dedi.

Cemile Hanım kayınvalidesinin üzerine yürüdü

Cemile Hanım kayınvalidesinin üzerine yürüdü

Olayların dinmediği canlı yayında Esra Erol, konuk Cemile Hanım'ı kayınvalidesiyle yüzleştirdi. Kayınvalide, "Onu evden biz kovamadık. Kendisi gitti, kardeşi alıp götürmüş Bunlar kavga etmişler, Cemile çay bardağı fırlatmış" deyince görüntülü yapılan görüşmede Cemile Hanım, yerinden fırlayarak kayınvalidesinin üzerine yani ekrana yürüdü.

Esra Erolun bu haftaki konuğu Cemile Hanım tavırlarıyla gündem oldu

Esra Erolun bu haftaki konuğu Cemile Hanım tavırlarıyla gündem oldu

Öte yandan konuk Cemile Hanım'ın canlı yayında sergilediği tavırlar programa damga vururken sosyal medyada gündeminde yer etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ, New York sokaklarında!

Ece Seçkin boyuyla dalga geçen öğretmene ağzının payını verdi!

İLİŞKİLİ HABER

Ece Seçkin boyuyla dalga geçen öğretmene ağzının payını verdi!
Yıldız Tilbe'den herkesi şaşırtan O Ses Türkiye açıklaması!

İLİŞKİLİ HABER

Yıldız Tilbe'den herkesi şaşırtan O Ses Türkiye açıklaması!

BİR YORUM YAPIN 5

bir gelin 1 yıl önce

cemile haklı olabilir ama büyüklerine karşı çok terbiyesiz hareketleri var.. biraz saygı kırıntısı bile uğramamış.. ne olursa olsun büüyük büyüktür...

vatan 1 yıl önce

Esra Erol ve onun türündekilerin bu ülkeden temizlenmesi gerek. Başka ülkelere yerşelerek oraları dejenere etseler nekadar hayırlı olur bu ülke için.

TÜRKİYE 1 yıl önce

Bu programa bu şekilde insanların çıkarılıp topluma kötü örnek oluşturacak davranışların sergilenmesi çocukları aileleri zehirliyor. RTUK ne iş yaparsın. Herkes gibi sizde mi izliyorsunuz.

dr.oytun amca 1 yıl önce

gecen sene rukiye bu sene cemile çekiliş reytingle

Osman 1 yıl önce

anadolu insani seviyorum sizleri ..ama programlara cikmayin ...böyle programlari reyting icin sizleri ziyan ediyor ....sevgilerle