Başarılı komedyen Yavuz Seçkin'den Emrah'a Etkisiz elaman söylemi!

Komedyen ve radyo programcısı olan Yavuz Seçkin yıllar önce taklidini yaptığı ve bu sebepten ötürü Şarkıcı Emrah tarafından Seçkin'e dava açılmıştı. Ünlü komedyen konuk olduğu bir programda yıllar sonra Emrah hakkında konuştu. " Benim için etkisiz elaman" dedi.

Radyo programcısı komedyen ve birkaç filmde rol alan Yavuz Seçkin konuk olduğu bir programda, taklidini yaptığı için uzun yıllardır mahkemelik olan şarkıcı Emrah hakkında çarpıcı ifadelerde bulundu.

"Bu meslekte gördüğün en nankör insan kim?" sorusuna cevap veren  Seçkin, "Bana çok nankörlük eden olmadı. Hepsine hakkımı helal ettim." şeklinde cevap verdi.

Emrah

Emrah

 

Ünlü komedyen Emrah hakkında gelen konuşmalara ise; 

BENİM İÇİN ETKİSİZ ELEMAN!

"Yıllardır Emrah taklidi yapmıyorum. Gerek duymuyorum, sevmiyorum da zaten kendisini. Haksızlık oldu. Bana böyle bir dava açıp, 3-5 sene sonra benzer bir ima içeren reklamda oynadı. Zaten kendisini sevmiyorum. Önemsemiyorum, değer vermiyorum, benim için etkisiz eleman" sözlerini sarf etti.

 

 

 

 

Nejat İşler’i çıldırtan hareket! Uçarak yumruk attı

İLİŞKİLİ HABER

Nejat İşler’i çıldırtan hareket! Uçarak yumruk attı

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0