Tuğçe Kandemir'in konserinde ortalık kan revan oldu!

Şarkıcı Tuğçe Kandemir Adıyaman'da düzenlenen festival kapsamında sahne aldı. Kandemir'in sevilen şarkılarını seslendirdiği esnada bir grup seyirci arasında bıçaklar konuştu. Çıkan kavgada 4 kişi yaralanırken 1 vatandaşın durumunun kritik olduğu öğrenildi.

Adıyaman merkez Sümerevler Mahallesi Eğri Çayı Parkında Gençlik ve Çocuk Festivali çerçevesinde düzenlenen Tuğçe Kandemir'in konseri kana bulandı. Yaşanan bu vahim olay, ünlü şarkıcıyı da dinleyicilere de adeta kabus gibi bir gece yaşattı. Bir grup şahıs arasında henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı tartışma çıkınca bıçaklar çekildi. Kavgada vücuduna aldığı darbeyle yere yığılan bir vatandaşa, olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahale yapıldıktan sonra Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Vatandaşın yaşam mücadelesi verdiği öğrenildi.

Tuğçe Kandemir konserinde kavga çıktı

Tuğçe Kandemir konserinde kavga çıktı

TEKRAR KAVGA ÇIKTI

İlk olayın ardından konserin devam ettiği esnada tekrar bir grup arasında tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Bu kez bir kişi koluna aldığı bıçak darbesiyle yaralandı. Olay yerine gelen acil müdahale ekibi tarafından yapılan ilk kontrollerden sonra vatandaş hastaneye kaldırıldı.

Çıkan bıçaklı kavgada bir kişi ağır yaralandı

Çıkan bıçaklı kavgada bir kişi ağır yaralandı

Acun Ilıcalı hastaneden taburcu oldu! İlk açıklamayı yaptıİLİŞKİLİ HABERAcun Ilıcalı hastaneden taburcu oldu! İlk açıklamayı yaptı

BİR KAVGA DAHA

Konser bitimine yakın yine kavga çıktı. İki kişi bir grup şahsın saldırısına uğradı. Tekme ve yumruk darbeleriyle kanlar içerisinde yere yığılan her iki kişi olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yararılar hastaneye kaldırıldı

Yararılar hastaneye kaldırıldı

Konserde çıkan olaylardan dolayı yaralanan 1'i ağır 4 kişinin yaralanmasına neden olan şahısların yakalanması için polis ekiplerince çalışma başlatıldığı öğrenildi. Olaylarla ilgili soruşturma sürüyor.

bir vatandaşın yaşam mücadelesi devam ediyor

bir vatandaşın yaşam mücadelesi devam ediyor

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Acun Ilıcalı hastaneden taburcu oldu! İlk açıklamayı yaptı

Selda Alkor isyan etti! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncusu projesiz kaldı

İLİŞKİLİ HABER

Selda Alkor isyan etti! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncusu projesiz kaldı

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 3

vatandaş 1 yıl önce

Polisi boşuna uğraştırmayıııın. Nasılsa kimse tutuklanmayacak. Adli kontrol şartı, denetimli serbestlik vs.

musa 1 yıl önce

Bütün konserlerin yasaklanması lazım,insan hayatından önemli mi? Hani bir vakıfta kötü bir olay olunca bütün vakıfların kapatılması lazım diyen gezizekalılar varya...belki anlarlar diye..

misafir8 1 yıl önce

adli kontrol şartıyla serbest. Ölmezse basit yarlama oda tutuksuz yargılanır. Mazlum olsaydı. yargı peşine düşerdi zatem. Bizim hukuk sistemi başörtüsü ve sakalla uğraşır başka birşeyle uğraşmaz zaten.