Selda Alkor isyan etti! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncusu projesiz kaldı

Televizyon camiasının en sevilen dizilerinden olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın oyuncusu Selda Alkor, katıldığı bir programda isyan etti. Bir taraftan serzenişte bulunan Alkor, bugüne kadar bir çok projede yer almasına rağmen herhangi bir proje için teklif almadığını belirtti.

Selda Alkor, "Menajerimi Ara" dizisinde yer alırken 2019 yılından bu yana dizi setlerinde gözükmüyor. Bir çok sinema projesinde yer alan Alkor, "Asmalı konak" dizisinde patlayarak ismini zihinlere kazımıştı. "Çemberimde Gül Oya", "Parmaklıklar Ardında" da yer alan ünlü oyuncu 2019 yılında "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" projesinde boy gösterdikten sonra daha fazla oyunculuk teklifi alamadığını belirtti.

selda alkor

selda alkor

TEKLİF GELMİYOR

En popüler dizilerinden biri olan "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" projesiyle izlediğimiz oyuncu Selda Alkor, isyan etti. Alkor, bugüne kadar sayısız tiyatro, film ve dizi projesinde yer alırken, son zamanlarda teklif gelmemesine söylendi.

selda alkor

selda alkor

"KENDİLERİ BİLİRLER"

Alkor "Benim gerçek oyunculuğum dizilerle ortaya çıktı, ama şimdi dizilerden teklif gelmiyor. Dizi yapmak istediğimi her yerde söylüyorum ama, kısa film teklifleri geliyor. Ben buradayım Selda Alkor olarak. Kendileri bilirler." açıklamasında bulundu. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

MasterChef Türkiye'de kahkaha dolu anlar! Mehmet Şef'in yırtık kot ceket tarzı olay oldu

Nusret Gökçe gardırobunu yeniledi! 20 parça kıyafete servet döktü

İLİŞKİLİ HABER

Nusret Gökçe gardırobunu yeniledi! 20 parça kıyafete servet döktü
Tuğçe Kandemir'in konserinde ortalık kan revan oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Tuğçe Kandemir'in konserinde ortalık kan revan oldu!

BİR YORUM YAPIN 0