Özlem Yıldız hayran olduğu ünlü yıldızı ilk kez açıkladı: "Repliklerine bayılıyorum"

Sunucu Özlem Yıldız geçtiğimiz gün magazin muhabirlerinin objektiflere takıldı. Soruları cevaplayan Yıldız, hayranlık duyduğu oyuncu hakkında sohbet etti.

Eski mankenlerden ve şuan da sunuculukla kariyerine devam eden Özlem Yıldız objektiflere takıldı. Fit bir görünüme sahip olan Yıldız, basın mensuplarının sorduğu sorulara cevap verdi.

Özlem Yıdız

Özlem Yıdız

Tatilini Bodrumda geçiren ve İstanbul'a yeni dönüş yaptığını söyleyen Yıldız, "Uzun bir aradan sonra güzelim Bodrum'u bırakıp İstanbul'a geldim. Adapte olmaya çalışıyorum. Burada havalar soğumuş, bu yıl son kez şort giyeceğim galiba" ifadelerinde bulundu.

Eda Ece, Özlem Yıldız

Eda Ece, Özlem Yıldız

"HAYRANIYIM! REPLİKLERİNE BAYILIYORUM!"

Kendi hayatı ve tatili hakkında konuşmalara yer veren ünlü sunucu Özlem Yıldız, Eda Ece'ye olan hayranlığını şu sözlerle dile getirdi: "Tam bir Eda Ece hayranıyım. Pazartesi akşamları tüm işlerimi iptal edip soluğu TV başında alıyorum. Çok seviyorum Eda'yı. Eda'nın Yasak Elma'daki repliklerine bayılıyorum." dedi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

MasterChef Türkiye'de kahkaha dolu anlar! Mehmet Şef'in yırtık kot ceket tarzı olay oldu!

Nusret Gökçe gardırobunu yeniledi! 20 parça kıyafete servet döktü

İLİŞKİLİ HABER

Nusret Gökçe gardırobunu yeniledi! 20 parça kıyafete servet döktü
4 aylık ikiz hamile olan Fahriye Evcen Karan'ı ihmal etmiyor!

İLİŞKİLİ HABER

4 aylık ikiz hamile olan Fahriye Evcen Karan'ı ihmal etmiyor!
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0