Fettah Can'dan Aleyna Tilki'ye zehir zemberek sözler: Sürekli muhalif olmak zorunda mı?

Geçtiğimiz gün Arnavutköy'de bir kafede görüntülenen ünlü şarkıcı Fettah Can, son dönemlerdeki açıklamalarıyla hedef olan Aleyna Tilki'yi yerden yere vurdu.

"Boş Bardak", "Bu Aşkın Katili Sensin" ve "Mandalinalar" gibi birbirinden hit parçalarla geniş bir hayran kitlesine ulaşan Fettah Can, önceki gün Arnavutköy'de bir kafede objektiflere yansıdı. Muhabirlerle ayak üstü sohbet eden ünlü şarkıcı "Konserlerimiz devam ediyor. Çocukları okula bıraktım, yürüyüş yaptım sahilde, kahvemi içeceğim. Cansu (Kurtçu) evde, müzik çalışıyor. Her şey yolunda" şeklinde konuştu.

"ŞAN VE ŞÖHRET SONRASI SAÇMALIYORLAR"

Son dönemlerde müzik dünyasındaki çarpıcı açıklamaları ele alan Can, zehir zemberek sözler söyledi. "Mesela Ben Fero diye biri vardı, şimdi konuşulmuyor. Arkadaşlarım ile muhabbeti geçiyor bu konunun, şarkı sözleri anlaşılmıyor; şarkının sözlerinde rahatsız edici kelimeler vardı. Gelip geçer o furya da" diyen ünlü şarkıcı "
Sanatçı hep muhalif olmak zorunda mı? Çevremizde 'sanatçı hep karşı gelmeli' diye bir algı var, ben onu doğru bulmuyorum. Bu işi yapabilmek için kültürünü almak lazım, sahne tozunu yutmak lazım. Ani gelen şan ve şöhret sonrası saçmalıyorlar..."
ifadelerini kullandı. 

Fettah Can şaşırtan açıklamalarda bulundu

Fettah Can şaşırtan açıklamalarda bulundu

"ALEYNA TİLKİ DE BUNA BİR ÖRNEK"

Aleyna Tilki'yi hedef alan Can, laflarıyla adeta Tilki'yi yerden yere vurdu. "Aleyna Tilki de buna bir örnek" diye sözlerine başlayan ünlü şarkıcı "Ben göz önünde olmak yada çok konuşulmak için tweetler atmıyorum ya da değişik pozlar paylaşmıyorum. Hep muhalif olacakmışım zorunluluğu da hissetmiyorum kendimde, herkes gibi sıradan yaşamayı tercih ediyorum" dedi.

Aleyna Tilki

Aleyna Tilki

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Acun Ilıcalı hastaneden taburcu oldu! İlk açıklamayı yaptı

Kenan İmirzalıoğlu'ndan Milyoner açıklaması! 'Huzursuz etmek istemem ama...'

İLİŞKİLİ HABER

Kenan İmirzalıoğlu'ndan Milyoner açıklaması! 'Huzursuz etmek istemem ama...'
Sarp Apak dayak yemiş gibi! Ünlü oyuncunun gözüne ne oldu?

İLİŞKİLİ HABER

Sarp Apak dayak yemiş gibi! Ünlü oyuncunun gözüne ne oldu?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0