Sarp Apak dayak yemiş gibi! Ünlü oyuncunun gözüne ne oldu?

Oyuncu kimliğiyle tanınan Sarp Apak, önceki gün Engin Öztürk ile Etiler sokaklarında görüntülendi. Ünlü oyuncu, gözündeki morluğun dikkat çekmesi üzerine ilk açıklamayı yaptı.

'Avrupa Yakası'ndaki performansıyla tanınan sonrasında birçok projeyle izleyici karşısına çıkan Sarp Apak, Engin Öztürk ile Etiler'de kameralara yansıdı. Güneş gözlüğü takan Apak'ın gözündeki morluk dikkatlerden kaçmadı. Basın mensuplarının soruları üzerine ünlü oyuncu sebebini açıkladı.

ÜNLÜ OYUNCUNUN GÖZÜNE NE OLDU?

Sarp Apak, gözündeki morluğa dair şu açıklamayı yaptı:

"Üç yıl aradan sonra ilk kez basketbol maçı yaptım. Orada da gözüme dirsek darbesi yedim. Durum bu."

Engin Öztürk ve Sarp Apak

Engin Öztürk ve Sarp Apak

"ÇOK BAŞROLLÜ BİR PROJEYE DAHİL OLDUM"

Öte yandan basın mensupları Engin Öztürk'e de mikrofon uzattı. Yeni projesinden bahseden Akyürek, "Geniş bir kadrolu ve çok başrollü bir projeye dahil oldum. Sakalı da görmek için bırakıyorum ama dönem projesi değil, şimdiden söyleyebilirim" dedi.

Acun Ilıcalı yeni sezona bomba bir giriş yapmaya hazırlanıyor! Engin ÖztürkİLİŞKİLİ HABERAcun Ilıcalı yeni sezona bomba bir giriş yapmaya hazırlanıyor! Engin Öztürk'le el sıkıştı

"KEYİFLE BAHSEDECEĞİM BİR İŞ BEKLİYORUM"

Sarp Apak ise kendisiyle ilgili en doğru projeyi beklediğini belirterek, "Keyifle bahsedeceğim bir iş bekliyorum. Yıllar içerisinde tecrübe ediyor insan. Erken 'Evet' diyorsun, daha güzel bir projeden mahrum kalıyorsun" şeklinde konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Acun Ilıcalı hastaneden taburcu oldu! İlk açıklamayı yaptı

Fettah Can'dan Aleyna Tilki'ye zehir zemberek sözler: Sürekli muhalif olmak zorunda mı?

İLİŞKİLİ HABER

Fettah Can'dan Aleyna Tilki'ye zehir zemberek sözler: Sürekli muhalif olmak zorunda mı?

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0