Destan Seul Uluslararası Drama Ödülleri'ne damga vurdu! 225 yapımın arasından birinci oldu

ATV ekranlarında fırtına gibi esen sevilen dizi "Destan" başarısını uluslararası ödülle taçlandırdı. Güney Kore'nin Seul şehrinde düzenlenen 17. Seul Uluslararası Drama Ödülleri'nde yarışan Destan, "Yılın en iyi dizisi" seçildi.

Başrollerinde Edip Tepeli ve Ebru Şahin'in yer aldığı fenomen dizi "Destan" Güney Kore'nin Seul şehrinde gerçekleştirilen televizyon dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan 17. Seul Uluslararası Drama Ödülleri'nde "Yılın en iyi dizisi" ödülüne layık görüldü. 

Destan

Destan

39 farklı ülkeden 225 farklı yapımın aday olduğu yarışmada tüm rakiplerini silip atan Destan, dünyanın dört bir yanındaki hayranları tarafından yoğun ilgi gördü. 

Seul Uluslararası Drama Ödülleri

Seul Uluslararası Drama Ödülleri

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Acun Ilıcalı hastaneden taburcu oldu! İlk açıklamayı yaptı

Nusret Gökçe gardırobunu yeniledi! 20 parça kıyafete servet döktü

İLİŞKİLİ HABER

Nusret Gökçe gardırobunu yeniledi! 20 parça kıyafete servet döktü
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0