Cansu Tosun anne olmanın ayrıcalıklarını anlattı!

Yalova'da çekimleri tamamlanan 'Beni Sev' filminin başrol oyuncusu olan Cansu Tosun, anne olduktan sonra hayatında yaşadığı değişimi anlattı. Tosun, "Annelik kendime güvenimi arttırdı hayata bakış açımı değiştirdi" dedi.

Tolga Güleç ile başrolleri paylaşan 'Beni Sev' filminin Yasemin'i Cansu Tosun, çekimlerin olduğu Yalova'da set ekibini ziyaret eden basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Çekimler için 3 hafta film setinde kalan Tosun röportajına, "Köy hayatı hiç bana göre değil ben İstanbul'un o kaotik halini ve karmaşasını seviyorum bana heyecan veriyor" ifadeleriyle başladı. Daha sonra ünlü oyuncu, anne olmanın ayrıcalıklarını anlattı.

Erkan Kolçak ve eşi Cansu Tosun

Erkan Kolçak ve eşi Cansu Tosun

Cansu TosunİLİŞKİLİ HABERCansu Tosun'da günümüz güzellik kavramı: "Tek tip"

ANNELİK KENDİME GÜVENİMİ ARTIRDI

Basın mensuplarıyla beraber eşi ve oğlu Marsel'i de sette ağırlayan oyuncu anne olduktan sonraki değişimden şu şekilde bahsetti:

Cansu Tosun ve oğlu Marsel

Cansu Tosun ve oğlu Marsel

"Annelik kendime güvenimi arttırdı hayata bakış açımı değiştirdi. Daha tatlı biri oldum. Erkan da çok ilgili ve iyi bir baba. Marsel bizim bir parçamız ve yol arkadaşımız. Biz de ona iyi bir yol arkadaşı olmanın hakkını vermeye çalışıyoruz. Bir çocuğu yetiştirmek çok özveri isteyen bir iş tamamen vaktinizi ayırmanız gerekiyor. Öyle üç çocuk yapalım bakarız düşüncesiyle olmuyor belirli bir dönem tamamen ona ait olmanız gerekli"

Öte yandan Erkan Kolçak ile mutlu bir evlilik sürdüren Tosun açıklamasına "Tek çocuk bizim hayalimizdi. Gerçekleştirdik ama ilerisi ne gösterir bilemem tabi" ifadelerini de ekledi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Eser Yenenler ve Berfu Yenenler'den güldüren Cemile Hanım taklidi!

Dilan Çıtak'ın düğün tarihi belli oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Dilan Çıtak'ın düğün tarihi belli oldu!

BİR YORUM YAPIN 0