Çetin Tekindor'un oğlu herkesi şaşkına çevirdi! Babasının kopyası...

Geçtiğimiz günlerde ekranlara gelen "Yalı Çapkını" dizisinin başarılı oyuncusu Çetin Tekindor oğlunu sosyal medyada paylaşması üzerine herkesin ilgi odağı oldu. Annesi Zerrin Tekindor'un gözünden sakındığı oğlunu görenler ise şaşkınlığını gizleyemedi.

Ekranların sevilen yüzü usta oyuncu Çetin Tekindor yeni projesi olan "Yalı Çapkını" dizisinde "Halis Ağa" karakterini canlandırıyor. Yılan Hikayesi, Babam ve Oğlum, İçerde, Av Mevsimi gibi önemli işlere imza atan Tekindor, oğlu ile yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine topladı.

Çetin Tekindor

Çetin Tekindor

Zerrin Tekindor ve Çetin Tekindor'un 12 yıllık evliliklerinden "Hira Tekindor" adında bir oğulları oldu. Çiftin gözlerinden sakındığı oğlunun doğum gününü sosyal medyadan kutladı.

Zerrin Tekindor

Zerrin Tekindor

AAA

"BİZİM DOĞUM GÜNÜMÜZ"

"23 Eylül bizim doğum günümüz" notunu düşerek, eski eşi Zerrin Tekindor ve Hira ile fotoğrafını paylaştı. Pozu gören takipçileri ise "Hira sizin kopyanız", "Babasını geçmiş" şeklinde yorumlarda bulundu.

Zerrin Tekindor

Zerrin Tekindor

 

Hira Tekindor

Hira Tekindor

HİRA TEKİNDOR KİM?

Hira Tekindor tiyatro, çevirmenlik ve kısa film yönetmenliği gibi işler yapmaktadır. 23 Eylül 1989 doğumlu olan Hira Tekindor 'un doğum yeri ise Ankara.

Yurt dışında belirli eğitimler alan Tekindor 2013'te, çevirisini yaptığı Jez Butterworth'ün Nehir adlı oyunu, Haluk Bilginer rejisi ile birlikte Oyun Atölyesi'nde sahnelenmeye başladı.

Lisede plastik sanatlar için yönettiği, senaryosunu babasının kaleme aldığı "örümcek" adlı kısa film ile Uluslararası Kısa Film Festival'inde " En İyi Film" ödülünü kazanmaya layık görüldü.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Tuğba Özerk ve Gökmen Tanaçar tek celsede boşandı!

İLİŞKİLİ HABER

Tuğba Özerk ve Gökmen Tanaçar tek celsede boşandı!

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0