Tuğba Özerk ve Gökmen Tanaçar tek celsede boşandı!

2021 yılında nikah masasına oturan Tuğba Özerk ve iş insanı Gökmen Tanaçar çifti sürpriz bir şekilde boşanma kararı aldıklarını açıklamıştı. Evlilkleri tek celsede bitti.

Tuğba Özerk, 1.5 yıldır beraber olduğu Gökmen Tanaçar ile 30 Haziran 2021'de aile arasında gerçekleşen sade nikah töreniyle dünyaevine girdi. Şarkıcının ilk gelinliği savaroski taşlarla bezeli ve 20 kilo ağırlığındaydı.

 Geçtiğimiz Eylül ayında ünlü şarkıcı Gökmen Tanaçar ile boşanacaklarını ''Anlaşamadık çok mutlu olsun. Boşanmak dünyanın sonu değil'' açıklamasıyla duyurdu.

TEK CELSEDE BİTTİ

Yollarını ayırma kararı alan çift mahkemeye başvurdu. Gökmen Tanaçar'ın açtığı anlaşmalı boşanma davası bugün İstanbul 5 Aile Mahkemesi'nde görüldü. Duruşmaya Tuğba Özerk ve Gökmen Tanaçar avukatları ile birlikte katıldı. 5 dakika süren duruşma sonunda tarafların boşanmalarına karar verildi. Tuğba Özerk ve Gökmen Tanaçar oturdukları evden ayrılacaklarını belirttiler. Taraflar birbirinden nafaka, tazminat talebinde bulunmadı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Eser Yenenler ve Berfu Yenenler'den güldüren Cemile Hanım taklidi!

Çetin Tekindor'un oğlu herkesi şaşkına çevirdi! Babasının kopyası...

İLİŞKİLİ HABER

Çetin Tekindor'un oğlu herkesi şaşkına çevirdi! Babasının kopyası...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Sivas 1 yıl önce

Kimin eli kimin cebinde,Allahdan evlilermiş,