Yeşilçam'ın ustası Şevket Altuğ son haliyle şaşırttı! 80 yaşındaki ünlü ismin değişimi...

Onlarca sinema filminde gördüğümüz ve Yeşilçam'ın devleşen isimlerinden biri olan Şevket Altuğ, son haliyle herkesi şaşırttı. Son hali merak edilen ve arama motoruna takılan başarılı oyuncunun işte son hali...

Usta oyuncu Şevket Altuğ, Türk sinemasının tanınan yüzlerinden biriydi. "Aile Şerefi", "Hababam Sınıfı" ve "Gülen Gözler" gibi 20'yi aşan film ve dizilerde önemli kadrolarda yer aldı. En son 2002'de "Unutma Beni" dizisi ile ekranlarda görüntülenen oyuncu daha sonra ekranlarda yer edinmemeye başladı. Bu nedenle son hali fazlaca merak edildi. Son zamanlarda da arama motoruna takılan Şevket Altuğ'un son hali ortaya çıktı.

Daha önce berberde görüntülenmesi ile hafızalarda kalan ve yaş almasıyla herkesin içini burkan Şevket Altuğ'un son hali sosyal medyada gündem oldu. Birçok kullanıcının merak etmesi ile gündeme gelen Altuğ, son hali ile dikkat çekti.


Usta oyuncunun son halini gören kullanıcılar " Ustam seni özledik", "Yeşilçam'ın ustası seni seviyoruz" yorumlarında bulundular.

İşte Şevket Altuğ'un son hali;

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Selçuk Bayraktar depremzedelerle bayramlaştı! KIZILELMA mesajı verdi​

Beyazıt Öztürk paraya para demiyor! İstanbul'da dev yatırım

İLİŞKİLİ HABER

Beyazıt Öztürk paraya para demiyor! İstanbul'da dev yatırım
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 4

her sey moda degil 10 ay önce

gominis

Korhan 10 ay önce

Kaliteli bir aktör,daha çok görmek istediğim severek izlediğim birisiydi, kendisine zaten merhum Kemal Sunal birçok filmlerinde fırsat tanımıştı,ama galiba biraz mütevazi fazla yükselmek istemedi gibi geldi bana bunca hünerine,becerisine rağmen...yazık oldu lakin herşeye dair bir damga bıraktı Türk sinemasında...halbu ki rahatlıkla kendi başına bir star olabilirdi Şevket Altuğ....

Kul insan 10 ay önce

Dünya sevgisi, popülerlik büyük aldatma. Ahiret hayatı daha hayırlıdır. Berzah aleminin hazırlığı gerek ey insanlar.

M. Ali 10 ay önce

Zaman çok acımasız..