Yıldız Tilbe’den Afrika’daki çocuklara 400 bin TL yardım!

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, Bursalı 8 iş insanının Afrika’da başlattığı yardım kampanyasına 400 TL destek verdi.

Başlatılan yardım faaliyetine kayıtsız kalmayan birçok kişi sayesinde Afrikalı çocuklar için 3 milyon TL para toplandı. Ünlü sanatçı Yıldız Tilbe de Afrikalı çocuklar için 400 bin TL’lik yardım yaptı.

Afrika’nın en aç ve susuz iki bölgesi Nairobi ve Marsabit’e giden Bursalı iş insanları satın aldıkları gıda ürünleri, giysiler ve oyuncakları 6 gün boyunca bu bölgedeki çocuklar ve ailelerine dağıttı.

Su kuyusu açılması ve su tankı tedariği için nakit yardımında da bulunan 8 iş insanı oradaki atmosferi duygulanarak anlattı.

Yaptıkları faaliyetleri sosyal medyada anlatan Bursalı işadamlarına bir çok ünlü sanatçı, iş adamı ve yüzlerce vatandaştan da destek geldi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

4 aylık ikiz hamile olan Fahriye Evcen Karan'ı ihmal etmiyor!

İbrahim Tatlıses torununun çocuğunu da gördü! Ahmet Tatlıses'in mutlu günü

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Tatlıses torununun çocuğunu da gördü! Ahmet Tatlıses'in mutlu günü
Mehmet Dinçerler Hadise'den sonra soluğu Rodos'ta aldı!

İLİŞKİLİ HABER

Mehmet Dinçerler Hadise'den sonra soluğu Rodos'ta aldı!

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0