İbrahim Tatlıses torununun çocuğunu da gördü! Ahmet Tatlıses'in mutlu günü

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses'in konuşmadığı oğlu Ahmet Tatlıses'in oğlu Mert'in kızı Ayza dün dünyaya geldi. Böylelikle İbrahim Tatlıses torununun çocuğunu gördü.

İbrahim Tatlıses'in oğullarından Ahmet Tatlıses, dede olma mutluluğu yaşıyor. Oğlu Mert'in Ayza adında bir kızı olan Ahmet Tatlıses, sosyal medya üzerinden torunu ile alakalı bir paylaşımda bulundu. İbrahim Tatlıses'e, torunun çocuğunu görme mutluluğunu yaşatan oğul Tatlıses, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Sevgi ve saygı dolu bir ailenin en değerli hazine olduğunu hepimiz bilir, kabul ederiz değil mi? Bu hazineyi değerli kılan 2 şey var; önce onu bulmak sonra değerini bilmek... Bugün üçüncü kez büyükbaba oldum. Yavrum Mert'imin, üçüncü yavrusu dünyamıza geldi. AYZA kızım, adı gibi ay yüzlü kızım hoş geldin, sefalar getirdin... Hayırlı bir insan ve evlat ol inşaAllah...Allah seni bizlere bağışlasın."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Eser Yenenler ve Berfu Yenenler'den güldüren Cemile Hanım taklidi!

Yıldız Tilbe’den Afrika’daki çocuklara 400 bin TL yardım!

İLİŞKİLİ HABER

Yıldız Tilbe’den Afrika’daki çocuklara 400 bin TL yardım!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0