Mert Öcal ve Sude Burcu 'nun düğün tarihi belli oldu! Survivor'da başlayan aşk...

Survivor yarışmacılarından Mert Öcal, bir kaç gün önce Sude Burcu'ya doğum gününde sürpriz yaparak evlilik teklif etmişti. Nişan yapan çiftten müjdeli haber geldi. Ünlü çift düğün günü için hazırlıklara girerken tarihini de açıkladı.

Survivor'ın en popüler isimlerinden biri olan Mert Öcal  2004 yılında "Best Model Of Turkey" de 1. kazanmıştı. Ondan sonra modelliğe devam eden Öcal, yarışmaya 2022'de katılarak adını hafızalar kazımayı başarmıştı. Geçtiğimiz hafta nişanlanan ve şimdilerde düğün için telaşa giren çiftten tarih açıklaması geldi.

mert öcal

mert öcal

"HENÜZ BELLİ DEĞİL"

Bebek'te objektiflere takılan Öcal basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ünlü model "Kız isteme ve nişan merasimini yaptık, düğünü yaz gibi düşünüyoruz" açıklamasında bulundu. Törenin yapılacağı yer hakkında açıklama yapan Öcal "Henüz belli değil, her şey olabilir" ifadelerini kullandı.

sude burcu mert öcal

sude burcu mert öcal

DOĞUM GÜNÜNDE EVLİLİK TEKLİFİ!

Yarışma döneminde tanıştığı Sude Burcu ile evlilik kararı aldığını ilan eden Öcal, nişanlısı Burcu'nun doğum gününde yüzükle diz çöktü. O kareler sosyal medyada büyük yankı uyandırırken, Öcal "Umarım bundan sonraki hayatını benimle geçirir" diyerek cevabını aldı. Sude Burcu'nun şaşırmış hali ile evet şeklinde bağırması alkışlarla desteklendi. 

mert öcal ve nişanlısı sude burcu

mert öcal ve nişanlısı sude burcu

NİŞANLANDI!

Ünlü isim Mert Öcal ve Sude Burcu, işlerini resmiyete dökerek niyetlerini kanıtlamış oldu. şimdilerde kız isteme ve nişanı aile arasında taktıkları yüzükle kutlayan çift, evlilik yolundaki ilk adımlarına ait o anları, sosyal medya hesaplarından paylaştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Esra Erol stüdyosunu birbirine katan Cemile Hanım tavırlarıyla sosyal medya gündemine oturdu!

Ahmet Uğur Say tek celsede boşandı! Teşkilat’ın Gürcan’ından şoke eden haber

İLİŞKİLİ HABER

Ahmet Uğur Say tek celsede boşandı! Teşkilat’ın Gürcan’ından şoke eden haber
Biran Damla Yılmazdan Ünlü Amerika dizisine red cevabı!

İLİŞKİLİ HABER

Biran Damla Yılmazdan Ünlü Amerika dizisine red cevabı!

BİR YORUM YAPIN 0