Ahmet Uğur Say tek celsede boşandı! Teşkilat’ın Gürcan’ından şoke eden haber

TRT ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinde 'Gürcan' karakterine can veren oyuncu Ahmet Uğur Say 11 yıllık evliliğini sürpriz bir şekilde bitirdi.

Teşkilat adlı dizide 'Gürcan' karakterine hayat veren oyuncu Ahmet Uğur Say ile eşi Ezgi Züleyha Say'dan kötü haber geldi. 

Ahmet Uğur Say ile eşi Ezgi Züleyha Say'ın 11 yıllık evliliği tek celsede bitti. Anlaşmalı olarak boşanan çifte, mahkeme hakiminin 'boşanma konusunda kararlı mısınız?' sorusu üzerine söz alan oyuncu, "Aramızda şiddetli geçimsizlik vardır. Boşanmamıza karar verilsin. Herhangi bir alacak, tazminat ve nafaka talebim yoktur" dedi.

Ezgi Züleyha Say da boşanma konusunda anlaştıklarını ve eşinden herhangi bir talebinin olmadığını belirtti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Hande Erçel'in yeğeni Mavi'nin görüntülerine baba Caner Yıldırım isyanı!

Mert Öcal ve Sude Burcu 'nun düğün tarihi belli oldu! Survivor'da başlayan aşk...

İLİŞKİLİ HABER

Mert Öcal ve Sude Burcu 'nun düğün tarihi belli oldu! Survivor'da başlayan aşk...

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Adnan 1 yıl önce

O Teşkilat'ta Pınara aşık, ondandır :)