Ben Bu Cihana Sığmazsam'ın Leyla'sı Ebru Özkan'dan Oktay Kaynarca itirafı!

Ekranların fenomen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazsam'da oynadığı Leyla Türk karakteriyle büyük beğeni toplayan Ebru Özkan, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Dizide başrolü paylaştığı Oktay Kaynarca hakkında konuşan Özkan "Oktay ise anlaştığım en iyi partnerlerden biri oldu" dedi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

ATV ekranlarının yeni dizisi "Ben Bu Cihana Sığmazsam" yeni sezona bomba gibi bir giriş yaptı. Sürükleyici hikayesi ve dev oyuncu kadrosuyla daha ilk bölümde reyting rekoru kıran dizinin başrol oyuncularından Ebru Özkan, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda samimi açıklamalarda bulundu. 

Ebru Özkan

Ebru Özkan

Yıllardır başarılı meslek hayatıyla adından söz ettiren ünlü oyuncu, yeni projesinde oynadığı "Leyla Türk" karakteriyle de izleyenlerden tam not aldı. Yeni projesinin bu kadar başarılı olmasını yorumlayan Özkan "Sinemada ve televizyonda hikaye esastır. İzleyici hikayeyi sevdi, Oktay'ın da halihazırda ciddi bir izleyici kitlesi var, birleşince sonuç bu oldu. Hikayemizi bizim kadar sevip evlerinde bizi misafir eden izleyicimize teşekkürlerimizi sunuyoruz" şeklinde konuştu. 

Ebru Özkandan Oktay Kaynarca itirafı

Ebru Özkandan Oktay Kaynarca itirafı

"OKTAY ANLAŞTIĞIM EN İYİ PARTNERLERDEN BİRİ OLDU"

Işıl Yücesoy ve Oktay Kaynarca'yla başrolleri paylaşan Özkan, "İşlerin başarısı ve ömrü, ekip birlikteliği ile doğru orantılıdır. Bu dizide de ekip arasında birliktelik sağlanmış gözüküyor. Işıl Yücesoy ve partneriniz Oktay Kaynarca ile çalışmak nasıl?" sorusuna ise şöyle yanıt verdi:

"Evet, bana göre kesinlikle ekip arasında ilk günden beri birliktelik sağlandı ve çoğu projenin başarı sırrı burada yatıyor. Işıl abla (Yücesoy) zaten üstadımız; kendisi ile tanışmak ve çalışmak benim için en büyük mutluluk. Oktay ise anlaştığım en iyi partnerlerden biri oldu. Bu bir ekip işidir ve biz iyi bir ekip olduk. Yönetmenlerimizle, senaristlerimizle çok doğru bir ekip..."

Ebru Özkan Ben Bu Cihana Sığmazsam dizisinden bir kare

Ebru Özkan Ben Bu Cihana Sığmazsam dizisinden bir kare

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

4 aylık ikiz hamile olan Fahriye Evcen Karan'ı ihmal etmiyor!

Sibel Can'ın başı saplantılı hayranıyla dertte! Sürekli kapısının önüne bırakıp gitti

İLİŞKİLİ HABER

Sibel Can'ın başı saplantılı hayranıyla dertte! Sürekli kapısının önüne bırakıp gitti
Emrah oğlu Tayfun Engin Çolak'ı reddetmişti! Şimdi en büyük destekçisi o oldu

İLİŞKİLİ HABER

Emrah oğlu Tayfun Engin Çolak'ı reddetmişti! Şimdi en büyük destekçisi o oldu
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0