Emrah oğlu Tayfun Engin Çolak'ı reddetmişti! Şimdi en büyük destekçisi o oldu

Müzik kariyeri hayatına yıllar önce küçük yaşlarında başlayan şarkıcı Emrah, kameralarla geçen hayatında özel hayatını gizli tutmaya çalışsa da acıların çocuğu olarak bilinen Emrah, gerçek hayatında da acılı hikayelere tanıklık etmişti. Evlatlıktan reddettiği oğlu Tayfun Engin Çolak da o hikayelerden biriydi. Her ne kadar sıkıntılı olsa da oğul Çolak, babasına destek olmaya devam ediyor.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

TikTok dünyanın en çok kullanılan mecrası olmasıyla sanatçılar da uygulamaya akın etmiş bulunmakta. Aralarında şarkıcı Emrah'ın da yer aldığı Tiktok sayfasına oldukça fazla yorum gelirken, oğlu Tayfun Engin Çolak'tan da yorum gecikmedi. 

tayfun ve babası emrah

tayfun ve babası emrah

REDDETİĞİ OĞLU ONA DESTEK VERİYOR

Yeni şarkısını TikTok'da yayınlayan Emrah'a tebrik ve yorum yağmuru yağarken, onlardan biri de reddettiği oğlu Tayfun Engin Çolak oldu. Bir zamanlar Suvivor'da yarışmacı olarak yer alan tayfun, babası ve çocukluğu hakkında açıklamalarda bulunmuştu. o dönemlerde yarışmada konuşan Tayfun "Çok zor bir çocukluk geçirdim. O kadar zor zamanlardı ki 7 yaşındaki yaşıtlarım oyun oynarken birinci sınıfa giderken ben hastanelerde DNA testleri için iğne oluyordum. Çocukluğumdan beri ben babamı hiç tanımadım. Babamı ilk kez 7 yaşında bir televizyon ekranında gördüm. Daha önce babamı hiç görmemiştim" ifadeleriyle sosyal medyaya damga vurmuştu.

tayfun ve emrah

tayfun ve emrah

"HER NE OLURSA OLSUN..."

Babasına ne kadar kırgın ve kızgın olsa da asla desteğini esirgemeyen Tayfun, yine sosyal medyada da takdir topladı. Tayfun babası Emrah'ın son paylaşımına "Her ne olursa olsun başarılarının devamını diliyorum baba…" açıklamasında bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Survivor'da başlayan aşk evlilikle taçlanıyor!

Ben Bu Cihana Sığmazsam'ın Leyla'sı Ebru Özkan'dan Oktay Kaynarca itirafı!

İLİŞKİLİ HABER

Ben Bu Cihana Sığmazsam'ın Leyla'sı Ebru Özkan'dan Oktay Kaynarca itirafı!
Türkiye dünyada en çok gıda israfı yapan 15. ülke!

İLİŞKİLİ HABER

Türkiye dünyada en çok gıda israfı yapan 15. ülke!

BİR YORUM YAPIN 14

Şakir Çolak 1 yıl önce

Baba paraları öyle sağda solda harcama, tutumlu ol. Sen öldükten sonra çatır çatır yiyeceğim...

Toplam 1 beğeni

Trabzonsporlu 1 yıl önce

Acılı şarkıları para için söylemiş demekki. Çok duygusuz merhametsiz ve bir o kadarda vicdan yoksunuymuş EMRAH. Bunun birde öteki dünyası var ahirette versin bu çocuğun hesabını.

Toplam 2 beğeni

Taner 1 yıl önce

Muhtemelen tayfun ac kaldi,yapacak birsey yok reyting ugruna acunun isleri yurudu nede olsa.

Toplam 5 beğeni

Beemlr 1 yıl önce

Öyle demeyin şimdi emrahinda bir sürü babası var.

Toplam 2 beğeni

Neslihan ucan 1 yıl önce

emrah adam olsaydı çocuğunu sahip cıkardı nerden geldiğini gecmişi unutan kişiden baba olunmaz ben tayfunun yerinden olsam bana babalık yapmayan istemiyen insana baba demem ve desteklemem asla ve kesinlikle Allah yardımcısı olsun tayfuncum emrahada Allah akıl fikir versin inşallah ben emraha güvenmiyorum asla

Toplam 27 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun