İnsanda akıl bırakmayan zenginlik! Kris Jenner evi olduğunu bile unuttu

Aile üyelerinin özel hayatlarıyla yapılan şovlarla gündeme gelen Jenner ve Kardashian ailesi, ayrıca servetleriyle de dikkat çekiyordu. Çektikleri programlarda daha çok nasıl para harcadıkları ve gün içinde zengin olarak ne yaptıkları anlatılırken, programda Kris Jenner'ın unutulmuş bir evi olduğu ortaya çıktı.

Televizyon programlarından kazandıkları şöhreti milyarlara dönüştüren Kardashian ve Jenner ailesi oldukça etkileyici içeriklerle kazandıkları paraları programında nasıl harcadıklarına ilişkin magazinsel günlerini çekiyordu.

kris jenner

kris jenner

ZENGİNLİKTEN EVİNİN VARLIĞINI UNUTTU

Özel hayatlarını anlattıkları programın son bölümünde izleyiciler hayretlerini saklayamadı. Kris jenner, 1,6 milyon dolarlık Beverly Hills malikanesine sahip olduğunu unuttuğunu itiraf etti. Jenner bu malikanesi hediye paketlemek ve depo gibi kullanma amacıyla kaldığını söylerken, aklından çıktığını dile getirdi. 66 yaşındaki The Kardashians'ın annesi olan 170 milyon dolarlık serveti ile gündeme gelen iş kadın Kris Jenner, unuttuğu evini yeniden keşfetti. Jenner'ın halihazırda dört evinin daha bulunduğu biliniyor. 

kris jenner ve evi

kris jenner ve evi

KZII ANNESİYLE DALGA GEÇTİ

Annesinin yaptığı açıklamayla şoke olan Khloe ise "Zengin olmak için sabırsızlanıyorum, bir yerlerde mülküm olduğunu unutmak istiyorum" ifadelerini kullandı. Sonrasında annesiyle dalga geçen Khloe "Ah, Beverly Hills'de bir dairem var! Bunu unutmuştum!" sözlerini kullanarak kahkaha attı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Hande Erçel'in kanser tedavisi gören yeğeni Mavi'den duygulandıran video!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin sırrı çözüldü! Senaristi ağzından kaçırdı

İLİŞKİLİ HABER

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin sırrı çözüldü! Senaristi ağzından kaçırdı

BİR YORUM YAPIN 1

mikey 1 yıl önce

Bu kadin acaba akak yapmaya da unutuyor mu? gelince ne yapiyor