Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin sırrı çözüldü! Senaristi ağzından kaçırdı

Yeni sezonunun sevilen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin senaristi Gani Müjde, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla gündem oldu. Müjde, ilerleyen bölümlere dair tüyo verdi.

İlk bölümü itibariyle dikkatleri üzerine çeken Show TV'nin sevilen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin senaryo yazarı Gani Müjde'deni diziye dair olay açıklama geldi. Müjde, sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında "Öldürmeye başlayacağım" dedi.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi

Gelsin Hayat Bildiği Gibi

"YAKINDA ÖLDÜRMEYE BAŞLAYACAĞIM"

Bir karakteri öldürmeyi düşündüğünü ancak yapım şirketinin engellediğini açıklayan Müjde, yayında şu ifadeleri kullandı:

"Ben çok büyük finallerle bitiriyorum. Herkesi öldüreceğim diyorum mesela. Sette de söylüyorum bunu. Her gelen oyuncuya 'Geliyorsun ama ben buradan 5 sene ekmek yerim diye düşünme. 4 hafta sonra ölebilirsin.' Başlayacağım yakında öldürmeye. Birini öldürmüştüm ama dirilttiler. Kanal 'Bu çok iyi bir karakter, öldürme bunu biraz daha yaşat dediler'. Yeniden yaptığımız toplantıda biraz daha sürdüreceğiz hayatını."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Emanet'in Yaman'ı Halil İbrahim Ceyhan ilk kez sahne aldı! Sesiyle hayranlarını mest etti

İnsanda akıl bırakmayan zenginlik! Kris Jenner evi olduğunu bile unuttu

İLİŞKİLİ HABER

İnsanda akıl bırakmayan zenginlik! Kris Jenner evi olduğunu bile unuttu

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 2

esra 1 yıl önce

bu dizi sakın final olmasın bu kadar küslük yeter sadgül için neşeli cilveli kavgalı günler geri gelsin mert in oğlu olduğu da çıkmasın seyirci arasında sır kalsın biz saklarız bu sırrı bu ilişki bir depremi daha kaldırmz biz mutlu çocuklu görmek istiyoruz artık yavru payaslı gelsin

... 1 yıl önce

sadgul cok yakışyorlar onları bozmayın lutfen çok seviyoruz