Selena Gomez belgeseli geliyor! Takipçileri heyecanla bekliyor

Dünyaca ünlü şarkıcı Selena Gomez, bu zamana kadar ki en özel anılarını takipçileri ve sevenleriyle paylaşmak için geri sayım yapıyor. Ünlü şarkıcının adına belgesel yayınlanacağı açıklanırken, hayatı boyunca perde arkasında yaşadıklarını anlat için sabırsızlandığını dile getirdi.

30 yaşındaki şarkısı Selena Gomez, kimi zaman hastalıklarıyla kimi zamanda kariyerinde başarılı projeleriyle anılıyordu. Dünya üzerinde tanınırlık kazanan başarılı şarkıcı, küçük yaşlardan itibaren oyunculukla başladığı kariyerinde bir çok sıkıntıyı da beraberinde çekmişti. 

selena gomez

selena gomez

TÜM HAYATI BELGESEL OLUYOR

Şimdilerde ise "My Mind & Me" projesiyle sevenleriyle buluşmaya hazırlanan Gomez, bu kariyerinin perde arkasında ne yaşadığına ilişkin tüm hayatını gözler önüne serecek. Çocukluktan itibaren hazırlanan belgeselde, samimiyetin ve mental sağlık yönünde ağır basacağı bir havanın olacağı açıklandı.

selan gomez

selan gomez

HASTALIKLARI ÖZELLİKLE İŞLENECEK

Son altı senede Gomez'in farklı anlarını kaydeden belgesel, izleyicilere bambaşka bir bakış açısı katacağı düşünülüyor. Gomez'in belgesel içeriğinde ağırlıkla üzerinde durulacak konuların ise böbrek nakli ameliyatı, lupus tedavisi ve bipolar teşhisinin olacağı belirtilen bilgiler arasında yer alıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİELCEK VİDEO:

Sinan Çalışkanoğlu'ndan yıllar sonra gelen itiraf gündem oldu!

Müge Anlı ateş püskürdü  "Ben elimdeki fotoğrafı yayınlasaydım ülke gündemi yıkılırdı"

İLİŞKİLİ HABER

Müge Anlı ateş püskürdü "Ben elimdeki fotoğrafı yayınlasaydım ülke gündemi yıkılırdı"

BİR YORUM YAPIN 0