Müge Anlı ateş püskürdü  "Ben elimdeki fotoğrafı yayınlasaydım ülke gündemi yıkılırdı"

Dede Şemsettin Arslan ve eşi, 14 yaşındaki torunlarını bulmak için konuk oldukları programda Müge Anlıdan yardım istedi. 36 gündür kayıp olan genç kızın bulunmasının ardından Müge Anlı programda ateş püskürdü.

Müge Anlı 10. sınıf öğrencisi olan 14 yaşındaki torunlarının kendisinden 10 yaş büyük bir kadın tarafından kaçırıldığını belirterek Müge Anlı'dan yardım istedi. Dede Şemsettin Arslan'ın torunun Sibel Hanım tarafından alıkonulduğunu iddia etti. Dede Şemsettin Sibel Hanımdan şikayetçi olduğunu vurguladı. Müge Anlı 36 gündür kayıp olan genç kızı buldu.

Küçük kız bulunasının ardından 2 gün devlet himayesi altına alındı. Süreç son bulduğu zaman kızın isteği üzerine ailesine teslim edileceği söylenirken, Sibel Hanımın serbest bırakılmasına Müge Anlı "Bir kişinin çocuk istismarından tutuklanması için hangi koşulların olması gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Müge Anlı

Müge Anlı

"ELİMDEKİ FOTOĞRAFLARI PAYLAŞSAM ÜLKE GÜNDEMİ YIKILIR"

Elinde görüntülerin bulunduğunu belirten Anlı, sözlerine şöyle devam etti:

Kim olursanız olun bu durumun istismar olduğunu anlarsınız. Bir kişinin çocuk istismarından tutuklanması için daha hangi koşulların gerçekleşmesi gerekiyor? Ben bir gazeteciyim. Gazeteciler bir konuyu alır ortaya koyar, hem o konunun taraflarını hem de vatandaşların menfaatini düşünerek yayın yapar. Son zamanlarda bir sistem gelişti ve bu sistem hepimizi yaralıyor. Ben elimdeki fotoğrafı yayınlasaydım ülke gündemi yıkılırdı. Ama o fotoğrafları ekrana vermem ve olayın sosyal medyada infiali mi yaratması gerekiyor? Kim olursanız olun bu durumun istismar olduğunu anlarsınız. Bir kişinin çocuk istismarından tutuklanması için daha hangi koşulların gerçekleşmesi gerekiyor? Bu kadın nasıl serbest olur?"

Dede Şemsettin Arslan ve Eşi

Dede Şemsettin Arslan ve Eşi

"KULÜPLERE ÇOCUĞU HANGİ MENFAATLE GÖTÜRÜYORSUN"

"Bu çocuğumuzu alıkoyan 2 çocuk annesi kadın ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Bu çocuk baştan sona istismar edilmiş. Babaanne ve dede torunları bulunduğu için mutlular. Ama o kıza bunu yapan kişinin nasıl serbest kaldığını anlamıyorum. İnsanlar kendi çocuklarına bakmakta zorluk çekerken sen elin kızını alıp gece kulüplerine hangi menfaatle götürüyorsun?" diyerek şüpheli şahsa seslendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Mehmet Ali Erbil'in günlük kazancı akıllara durgunluk getirdi! Ece Ronay açıkladı

İLİŞKİLİ HABER

Mehmet Ali Erbil'in günlük kazancı akıllara durgunluk getirdi! Ece Ronay açıkladı
Selena Gomez belgeseli geliyor! Takipçileri heyecanla bekliyor

İLİŞKİLİ HABER

Selena Gomez belgeseli geliyor! Takipçileri heyecanla bekliyor

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0