Mehmet Ali Erbil'in günlük kazancı akıllara durgunluk getirdi! Ece Ronay açıkladı

Gülşen Yüksel ve Müge Dağıtsan'ın sunumuyla ekranlara gelen 2. Sayfa programına konuk olan Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil hakkında duyulmadık bir itirafta bulundu. Ronay, sosyal medya fenomenliğine soyunan Erbil'in günlük kazancını açıkladı.

Özellikle çocuk ve genç yaştaki kullanıcıların yoğunlukta olduğu sosyal medya platformu TikTok'ta çektiği videolarla gündemde yer alan Mehmet Ali Erbil'in günlük kazancı ortaya çıktı. Beyaz TV'de yayınlanan 2. Sayfa programının bu haftaki konuğu Ece Ronay'ın iddiaları adeta akıllara durgunluk getirdi. Hastalığından sonra sosyal medya fenomenliğine soyunan oyuncu ve sunucu Mehmet Ali Erbil'in çektiği videolarla günlük kazandığı parayı açıkladı.

Ece Ronay

Ece Ronay

"70 BİN-100 BİN TL ARASI KAZANIYOR"

Genellikle ünü bitenlerin bu platforma girdiğini söyleyen Ronay, "Mehmet Ali Erbil TikTok’tan günlük 70 ila 100 bin TL arasında para kazanıyor. Gönderilen hediyelerle o civarda bir para kazandığı için TikTok’tan vazgeçemiyor. Orada her tarzda insan var. Video paylaşıp takipçi elde ediyorsunuz ama canlı yayın açarsanız para kazanıyorsunuz. Bunun için karşı tarafla yarışma yapıyorsunuz, karşılıklı ceza verme oyunları oynuyorsunuz. İnsanlar da size canlı yayın boyunca hediye gönderiyor. Bu hediyeleri almanın belirli bir miktarda ücreti var. Aslında insanlar dalga geçiyorlar, karşılarında büyük gördükleri isimleri rezil duruma düşürüyorlar. Mesela karşılıklı yarışmada onu küçük düşürecek şeyler yaptırıyorlar. Genelde buraya ünü bitenler girmeye başladı. Son dönemde Merve Boluğur girdi. 7/24 canlı yayın açıyor. 700 TL gönderdiyseniz yarısını platform alıyor. 350 TL’si size geliyor" dedi.

Mehmet Ali Erbil Cem YılmazİLİŞKİLİ HABERMehmet Ali Erbil Cem Yılmaz'ı hedef aldı! Erşan Kuneri dizisini yerden yere vurdu

"ÇOK ACINASI BİR HALDE"

Kendisi de bir dönem TikTok fenomeni olan Ronay, Erbil hakkında şu sözlere de imza attı:

Mehmet Ali Erbil benim için 'TikTok'ta dilenen bir kız. Onunla beni bir mi tutuyorsunuz' demişti. Gördüğünüz üzere birmişiz. Hatta benden bin betermiş. Her gün yayınlarda 'bana hediye gönderin' diyerek yalvarıyor. Çok acınası bir halde. Dilenci dediğim için dava açmış, açabilir. Davalar devam ediyor bakalım sonucu ne olacak."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Selvi Boylum Al Yazmalım'ın gözde çifti Türkan Şoray ve Ahmet Mekin yıllar sonra bir arada! 

Pınar Deniz'den yürekleri ısıtan paylaşım: Tüm çirkinlikler gülüşünüzle son bulsun

İLİŞKİLİ HABER

Pınar Deniz'den yürekleri ısıtan paylaşım: Tüm çirkinlikler gülüşünüzle son bulsun
Mert Fırat'tan tam 8 Milyon TL'lik spor yatırımı!

İLİŞKİLİ HABER

Mert Fırat'tan tam 8 Milyon TL'lik spor yatırımı!
Müge Anlı ateş püskürdü  "Ben elimdeki fotoğrafı yayınlasaydım ülke gündemi yıkılırdı"

İLİŞKİLİ HABER

Müge Anlı ateş püskürdü "Ben elimdeki fotoğrafı yayınlasaydım ülke gündemi yıkılırdı"

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0