Emanet'in Yaman'ı Halil İbrahim Ceyhan ilk kez sahne aldı! Sesiyle hayranlarını mest etti

Sevilen dizi Emanet'te oynadığı Yaman karakteriyle büyük beğeni toplayan oyuncu Halil İbrahim Ceyhan, önceki günlerde ilk kez sahneye çıktı. Sesiyle hayranlarına unutulmaz anlar yaşatan ünlü oyuncunun başarılı performansı göz doldurdu.

Kanal 7 ekranlarının fenomen dizisi "Emanet", sürükleyici konusu ve yıldız oyuncu kadrosuyla büyük beğeni topluyor. Özellikle dizide başrolü üstlenen Halil İbrahim Ceyhan, yalnızca oyunculuk kariyeriyle değil müzik dünyasındaki başarısıyla da adından söz ettiriyor. 

Müziğe olan tutkusunu sahnelere taşımaya karar veren ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde Noah Entertainment'in Kadıköy Festival Park'ta düzenlediği Noah Fest'te hayranlarıyla ilk kez bir araya geldi. Sahne performansıyla hayranlarına müzikal bir şölen yaşatan Ceyhan'ı Portekiz, Brezilya ve İspanya'dan gelen hayranları da yalnız bırakmadı. Sesi ve kendine has yorumuyla büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu istek üzerine 2 saat sonra tekrar sahneye çıkarak hayranlarına unutulmaz bir gün yaşattı. 

Halil İbrahim Ceyhan

Halil İbrahim Ceyhan

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Selvi Boylum Al Yazmalım'ın gözde çifti Türkan Şoray ve Ahmet Mekin yıllar sonra bir arada! 

Bensu Soral'ın itibarı yerle bir oldu! "Adımı kullanarak para istiyor"

İLİŞKİLİ HABER

Bensu Soral'ın itibarı yerle bir oldu! "Adımı kullanarak para istiyor"
Kral III. Charles'ın 33 yıl önce Kapadokya'da kaldığı odanın tabelası değişti!

İLİŞKİLİ HABER

Kral III. Charles'ın 33 yıl önce Kapadokya'da kaldığı odanın tabelası değişti!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

abdullah ünal 1 yıl önce

aman ne önemli bir haber