Meghan Markle Kraliçe II. Elizabeth'in kıymetini bilemedi! Tüm özelinden vazgeçmişti ama...

Son dönemlerin en dikkat çeken çiftlerinden Megan Markle ve Prens Harry'nin şaşırtan isteği yıllar sonra ortaya çıktı. Ünlü çiftin geçtiğimiz yıllarda Kensington Sarayı'ndan gitmek istemelerinden sonra Windsor Kalesi'nde bir daireye taşınmayı istedikleri ancak Kraliçe II. Elizabeth'in bu talebi geri çevirdiği öğrenildi.

İngiliz Kraliyet Ailesi'nin olaylı üyeleri Prens Harry ve Meghan Markle, 2020 yılında kraliyetten ayrılarak kendilerine ABD'de yeni bir yol çizme kararı almıştı. Yaptıkları çarpıcı açıklamalarla sık sık gündeme gelen ünlü çift, son olarak Kraliçe II. Elizabeth'in hayatını kaybetmesiyle soluğu İngiltere'de aldı. Asi gelin Meghan Markle'ın tüm kırgınlıkları geride bırakarak Kraliçenin cenaze töreninde döktüğü gözyaşları kimileri tarafından timsah gözyaşları olarak görülse de kimileri de bu hamlenin oldukça duygu yüklü olduğunu savundu.

Meghan Markle Kraliçenin cenaze töreninde ağladı

Meghan Markle Kraliçenin cenaze töreninde ağladı

Kraliçe'nin ölümünün ardından pek çok sır ortaya dökülürken Sussex Dükü ve Düşesi'nin Windsor Kalesi'ndeki bir daireye taşınmayı umdukları ancak istediklerine ulaşamadıkları ortaya çıktı. Katie Nicholl'un 'The New Royals' adlı kitabında yer alan ifadelere göre Prens Harry ve eşi Kraliçe'nin Berkshire Kontluğu'nun kalbinde yer alan bir evi talep etti ama Kraliçe onlara Windsor Great Park'taki Frogmore Cottage'ı vermek istedi.

Kraliçe II. Elizabeth ve Meghan Markle

Kraliçe II. Elizabeth ve Meghan Markle

KRALİÇE TORUNU İÇİN TÜM ÖZELİNDEN VAZGEÇTİ!

Daha önce konu hakkında açıklamalarda bulunan Lady Elizabeth Anson, "'Bu; Windsor Şatosu'nda olmasını umdukları daire değildi, ama yine de cömert bir jest oldu. Verilen ev oldukça önemliydi; Kraliçe'nin bahçe girişi, Meghan ve Harry'nin evinin hemen yanındaydı. Burayı onlara vererek tüm özelinden vazgeçti. II. Elizabeth Frogmore Cottage'ı Sussex Dükü ve Düşesi'ne verdiğinde, 'Umarım buraya saygı gösterirler' dedi" şeklinde konuştu. 

Meghan Markle ve Prens Harry

Meghan Markle ve Prens Harry

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Emanet'in Yaman'ı Halil İbrahim Ceyhan ilk kez sahne aldı! Sesiyle hayranlarını mest etti

Kral III. Charles'ın 33 yıl önce Kapadokya'da kaldığı odanın tabelası değişti!

İLİŞKİLİ HABER

Kral III. Charles'ın 33 yıl önce Kapadokya'da kaldığı odanın tabelası değişti!
Milli güreşçi Taha Akgül dünayevine girdi

İLİŞKİLİ HABER

Milli güreşçi Taha Akgül dünayevine girdi

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0