Korhan Saygıner eşi Zuhal Topal'ı zirveye çıkardı! 1700 metredeki aşk fotoğrafı...

Hem iş hayatında hem de özel hayatında başarılı olan Zuhal Topal'ı eşi Korhan Saygıner romantik bir doğum günü hediyesi olarak zirveye çıkardı.

Televizyon ekranlarının en çok izlenen yemek yarışması Yemekteyiz'in sunucusu Zuhal Topal, 1700 metrede aşka geldi. Trabzon'un Akçaabat ilçesindeki Hıdırnebi Yaylası’na eşi Korhan Saygıner ile çıkan güzel sunucunun paylaşımı sosyal medyaya damga vurdu.

Vatandaşlıktan çıkarılmıştı! Korhan SaygınerİLİŞKİLİ HABERVatandaşlıktan çıkarılmıştı! Korhan Saygıner'den eşi Zuhal Topal'a doğum günü sürprizi

"ZİRVEDE AŞK BAŞKADIR"

Zuhal Topal eşi ile Trabzon'da verdiği pozu sevenleriyle paylaştı. Ünlü isim o poza, "1700 metre. Zirvede aşk başkadır" diye yazdı. O poza kısa sürede çok sayıda iyi dilek ve beğeni geldi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Hande Erçel'in yeğeni Mavi'nin görüntülerine baba Caner Yıldırım isyanı!

Çağla Şikel'in ablasını görenler Şoke oldu! İkiz gibi kardeşiyle...

İLİŞKİLİ HABER

Çağla Şikel'in ablasını görenler Şoke oldu! İkiz gibi kardeşiyle...

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

rıza 1 yıl önce

BIRAKIN BU Kadının reklamını yapmaya ne yapmış insanlık olarak