Gamze Özçelik'in en mutlu günü! 'Önemli' diyerek duyurdu

Oyunculuğu bırakıp maneviyata yönelen ünlü oyuncu Gamze Özçelik sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla birlikte çalıştığı manevi kardeşinin baba olduğu sevincini paylaşmıştı. Ünlü isim, bu defa 'Halasının balı hoş gelmiş' notuyla minik misafirini ağırladığını anları paylaştı.

Zeynep Gamze Özçelik, yediden yetmişe herkese yardım edebilmek adına kurduğu Umuda Koşanlar Derneği ile muhtaç insanlara kucak açıyor ve tüm takdirleri topluyor. Her paylaşımı merakla takip edilen Özçelik, sosyal medya hesabından beraber çalıştığı yakın manevi kardeşi Melih Pilav'ın baba olduğu müjdesini paylaşmıştı.

DUYGULANDIRAN PAYLAŞIM!

Ünlü isim bu güzel haberi "Kardeşimle en özel gününde" notuyla yayınlamıştı.

Gamze Özçelik

Gamze Özçelik

Dünyanın her yerinde herkese yardım eli uzatan ve kurduğu dernekte çalışanlarıyla bir aile olan Özçelik, proje yöneticisi olarak çalışan Pilav'ın mutluluğuna ortak olmayı ihmal etmedi. 

Gamze Özçelik

Gamze Özçelik

Zeynep ismini alan Gamze Özçelik paylaşımına; "Nasıl başladık? Nerelere vardık. Elhamdulillah Yoldaşlarımla bugün mutlu günümüz Hoş geldin minik kızımız" notuyla devam etti. 

Baba olan ve mutluluğunu sosyal medya hesabından paylaşan Melih Pilav'tan cevap gecikmedi. Pilav; "İyi günde kötü günde her zaman beraber yan yana iyi ki varsın ablacım" notuyla teşekkür etmişti.

"ÖNEMLİ BİR KONUĞUMUZ VAR" DİYEREK DUYURDU!

Hala olmanın mutluluğunu yaşayan Gamze Özçelik son olarak sosyal medya hesabından heyecanını paylaştı. Kız yeğeninin onu ziyaret ettiği anları Instagram hesabından yayınlayan Özçelik, şu sözlerle duygularını dile getirdi.

"Bu akşam oğlumla çok önemli bir konuğumuz vardı. Halasının balı hoş gelmiş"

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Somer Sivrioğlu'ndan üzen açıklama! 'Defalarca fiziksel şiddete uğradım'

Gamze Özçelik'ten heyecanlandıran haber! Yayınladığı videoyla mutlu haberi paylaştı

İLİŞKİLİ HABER

Gamze Özçelik'ten heyecanlandıran haber! Yayınladığı videoyla mutlu haberi paylaştı
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 16

[email protected] 7 ay önce

Merhaba gamze kızıma nasıl ulaşabilirim.

ORHAN 8 ay önce

Severek takip ettiğimiz güzel insan Gamze Özçelik genç yaşıında bu tür iyilik faaliyetlerinde bulunması çok güzel ki günümüzde sanatçı dediğimiz insanların çoğu kazandıkları fazla paralarını uyuşturucu fuhuş gibi yerlere harcıyorlar neler duyup okuyoruz medyadan.Gamze hanım gibileri azınlıkta ama RABBİM SAYILARINI ARTIRSIN İNŞALLAH..Gençlerimize güzel örnek olacak sanatçılara ihtiyacımız var sanatı soyunmak sananlar gözümüzde değersizler bilineeee...

Toplam 2 beğeni

Iyimisin 1 yıl önce

Nasilsin iyimisim

Vcd 1 yıl önce

Tövbe kapıları hiçbir zaman kapanmaz, yeterki yanlıştan dönelim. Böyle bozuk bir zamanda Allah yolundan ayrılmayana ne mutlu

Toplam 7 beğeni

Htc 1 yıl önce

Her insan hata yapar, Dünkü aklımızı beğenmiyoruz...... Allah yolunuzu aydınlık etsin

Toplam 4 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun