Teoman'dan tembellik kariyeri

Bebek'te kadrajlara takılan Teoman gelen sorulara yanıt verdi. Evlilik ve tembellik kariyeri hakkında çarpıcı konuşmalara yer veren ünlü şarkıcı, 'tembellik kariyeri' yapmayı planladım." dedi.

Rock müziğiyle tanınan ve sevilen ünlü şarkıcı Teoman geçtiğimiz günlerde Bebek'te görüntülendi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teoman, "Eskisi gibi çalışkan değilim. Artık kendime bir 'tembellik kariyeri' yapmayı planladım." sözlerini söyledi. 

Teoman, konserlerine biraz ara verdiğini söyledi: "Her şey yolunda ve çok güzel. Ekim ayında yoğun bir şekilde çalışacağız. Oyunculuk yapmayacağım ama birkaç filme müzik yapacağım. Aslında artık küçük işler yapıyorum. Genelde de boş boş dolaşıyorum. Eskisi gibi çalışkan değilim. Sadece ara sıra konser veriyorum."

Teoman

Teoman

"KENDİMİ YARI EMEKLİ SAYIYORUM"

Teoman, hayatının daha düzenli ilerlediğini söyledi: "Gündelik hayatımda pek bir şey yaptığım yok. Spor yapıyorum, erken yatıp erken kalkıyorum. Çok fazla çalışmak istemiyorum. En önemlisi kendimi yarı emekli sayıyorum."

Teoman

Teoman
     

"ARTIK EVLENMEM"

2012-2015 yılları arasında Ayşe Kaya ile evlenip boşanan ünlü rock yıldızı Teoman evlilik sorunlarını ise yanıtsız bırakmadı. Teoman, "Şebnem Ferah ile her zaman arkadaştık. Arada konuşuyoruz, yaşlanınca evlenir birbirimize bakarız diye… 

Artık evlilik için de yaşlandım. Evlenmem artık. Şebnem Ferah benim çok yakın arkadaşım. Çok eskiden aramızda şaka amaçlı öyle bir diyalog geçmişti, durum bu" dedi.

Şebnem Ferah, Teoman

Şebnem Ferah, Teoman

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Burcu Esmersoy yeni yaşı için hazırlıklara başladı!

İLİŞKİLİ HABER

Burcu Esmersoy yeni yaşı için hazırlıklara başladı!
Mesut Özil'den ikinci çocuğa dudak uçuklatan jest! Kesenin ağzını açtı

İLİŞKİLİ HABER

Mesut Özil'den ikinci çocuğa dudak uçuklatan jest! Kesenin ağzını açtı

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0