Yasemin Sakallıoğlu şehit olan Yusuf Aktaş'ın vasiyetine sahip çıktı!

Ünlü komedyen Yasemin Sakallıoğlu şehit olan asker Yusuf Ataş'ın vasiyetini getireceğini sosyal medyadan açıkladı. Lösemili bir kız çocuğunun masraflarının karşılanmasını isteyen Ataş'ın vasiyetini, stand up gösterisinin bütün gelirini Lösev'e bağışlayacak olan Sakallıoğlu bu hareketiyle takdir topladı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Stand up gösterileri ve yayınladığı videolarla herkesin beğenisini kazanan ünlü komedyen Sakallıoğlu bu defa şehit olan Yusuf Ataş için harekete geçti. Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde ağır yaralanarak tedaviye rağmen yaşamını yitiren Piyade Astsubay Çavuş Yusuf Ataş'ın vasiyetini içeren görüntüler ortaya çıktı.

VASİYETİYLE YÜREKLERİ DAĞLADI!

Ataş, vasiyetinde lösemili bir kız çocuğunun hayatı boyunca tüm masraflarının karşılanmasını ve bayramlarda anne ile babasının ziyaret edilerek ellerinin öpülmesini istedi.

Ataş’ın çektiği görüntüde, “Benim vasiyetim. Hayattan en çok istediğim şey, bir tane kız çocuğum olsun istiyorum. Eğer ölürsem bir tane lösemili kız çocuğunun hayatı boyunca tüm masraflarını karşılayın. Benim vasiyetim budur. Bir de bayramda gidin annemim babamın elini öpün” ifadeleri yer aldı.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU!

Acılı aileye baş sağlığı dileyen Yasemin Sakallıoğlu sosyal medya hesabı üzerinden Aktaş'ın vasiyeti yerine getireceğini bu sözlerle duyurdu. Sakallıoğlu, "Bugün şehit olan askerimiz Yusuf Ataş'ın vasiyetiymiş lösemili bir kız çocuğunun masraflarının karşılanması ve anasının babasının elinin öpülmesi. 

Vasiyetini yerine getiriyorum ve 20 ekim Akm gösterimden elde edeceğim gelirimi şimdiden Lösev'e bağışlıyorum. Kendi hayatta yokken bile başkasına hayat vermeyi hayal eden senin gibi yürekli bir evlat yetiştirdiği için o kıymetli ailenin ellerinden her daim öpüyorum. Hakkın ödenmez. Allah senden bin kere razı olsun kardeşim. Yasemin Sakallıoğlu"

"BAĞIŞIMI YAPTIM"

Sevilen komedyen nstagram hesabı üzerinden Lösev'e bağış yaptığına dair paylaşım yaptı. Sakallıoğlu; "Söz verdiğimi gibi bağışımı yaptım" diyerek duydu dolu bir mesajla bu güzel haberi duyurdu. 

Ünlü ismin bu hareketi birçok sosyal medya kullanıcı tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. 

Merve Boluğur düğün esnasında sitem etti! İmza atmadan soyadını değiştirdi!

İLİŞKİLİ HABER

Merve Boluğur düğün esnasında sitem etti! İmza atmadan soyadını değiştirdi!
Şehit Yusuf Ataş yüreklere ateş düşürmüştü! Şarkıcı Çelik şehidin son isteğine sahip çıktı

İLİŞKİLİ HABER

Şehit Yusuf Ataş yüreklere ateş düşürmüştü! Şarkıcı Çelik şehidin son isteğine sahip çıktı

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Nergiz 1 yıl önce

Allah senin gibilerini çoğalsın güzel yürekli....

Toplam 6 beğeni