Şehit Yusuf Ataş yüreklere ateş düşürmüştü! Şarkıcı Çelik şehidin son isteğine sahip çıktı

Ünlü şarkıcı Çelik, Pençe-Kilit operasyonunda çıkan çatışmada şehit düşen21 yaşındaki Piyade Astsubay Yusuf Ataş’ın vasiyetine kayıtsız kalmadı. Lösemili bir kız çocuğunun ömür boyu masraflarının karşılanmasını vasiyet eden genç şehidin son istediğini yerine getirmek isteyen Çelik, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

21 yaşındaki Piyade Astsubay Yusuf Ataş, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerce açılan taciz atışı sonucu ağır bir şekilde yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede şehit olmuştu. Genç şehidin acı haberi başta ailesi olmak üzere tüm Türkiye'de büyük bir üzüntüye sebep olurken Piyade Astsubay Yusuf Ataş'ın vasiyetini içeren görüntüler herkese duygu dolu anlar yaşattı.

Lösemili bir kız çocuğunun hayatı boyunca tüm masraflarının karşılanması yönündeki dileklerini ifade eden Ataş, "Benim vasiyetim. Hayattan en çok istediğim şey, bir tane kız çocuğum olsun istiyorum. Eğer ölürsem bir tane lösemili kız çocuğunun hayatı boyunca tüm masraflarını karşılayın. Benim vasiyetim budur. Bir de bayramda gidin annemim babamın elini öpün" şeklinde konuşmuştu. 

Yusuf Ataşın cenaze töreninden kareler

Yusuf Ataşın cenaze töreninden kareler

"KARDEŞİMİZİN VASİYETİNİ YERİNE GETİRMEK ONUR OLUR"

Gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlanan şehidin daha önce sosyal medya hesabından paylaştığı videosundaki vasiyeti için sanat camiası harekete geçti. Ünlü sanatçı Çelik, Twitter hesabından paylaşımda bulunarak "Pençe Kilit operasyonunda çıkan çatışmada şehit düşen Astsubay Yusuf Ataş kardeşimizin vasiyetine talibim. Kiminle nasıl irtibata geçerim bilmiyorum, ailesi ile irtibat kurmaya çalışacağım. Bilen bilgi sahibi olan varsa ve kardeşimizin vasiyetini yerine getirmek Onur olur" ifadelerini kullandı. 

Yasemin Sakallıoğlu şehit olan Yusuf Aktaş'ın vasiyetine sahip çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

Yasemin Sakallıoğlu şehit olan Yusuf Aktaş'ın vasiyetine sahip çıktı!
Burak Özçivit'in tek parmak hareketi servet değerinde! Sosyal medyada paralar havada uçuşuyor

İLİŞKİLİ HABER

Burak Özçivit'in tek parmak hareketi servet değerinde! Sosyal medyada paralar havada uçuşuyor

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0