Deniz Seki Photoshop'u abarttı Yüzüne uyguladığı filtreyle gündem oldu

Ünlü şarkıcı Deniz Seki sosyal medya hesabında sık sık yüzüne yaptığı filtrelerle gündem olmaya devam ediyor. Seki son olarak yaptığı paylaşımda photoshopu abarttı ve bu haliyle şarkıcı Hadise'ye benzetildi.

Son günlerde fazla olan kilolarından kurtulan Deniz Seki yeni haliyle sosyal medyadan Photoshop'lu paylaşım yapmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Photoshop'lu karelerini paylaşan Seki, bu defa daha da abartarak eleştiri oklarının hedefi oldu. 

52 yaşındaki Deniz Seki'nin sosyal medya hesabından kırmızı elbiseli bir karesini paylaştı. Seki'nin bu hali herkesi şoke etti.

Deniz Seki

Deniz Seki

Birçok sosyal medya kullanıcısı; "Hadise Sandım", "Hadise Akalın Seki", "Deniz Seki'yi gören var mı", "Başkasının fotoğrafını paylaşmış", "Hadise sandım, bu ne yaman çelişki" yorumlarında bulundu.

DAHA ÖNCE YÜZÜNDE Kİ ŞİŞLİK DİKKAT ÇEKMİŞTİ!

Basın mensuplarıyla konuşarak İzmir'deki sahnesinden döndüğünü söyleyen Seki, "Sahnem vardı, muhteşem geçti. Konserlerim yoğun bir şekilde devam ediyor, ben sahnelerde çok mutluyum. Yeni projeler de yolda" cümlelerini kurduktan sonra çıkış kapısına doğru yürümeye devam etti.

Deniz Seki

Deniz Seki

YÜZÜNE NE OLDU?

Konser fotoğraflarına photoshop yaptığı iddialarına yanıt vermeyen şarkıcının makyajsız olduğu için gözlük taktığı görüldü. Ünlü ismin yüzünün şiş olması da dikkatlerden kaçmadı. Seki'nin yüzündeki şişlik acaba estetik mi yaptırdı sorularının sorulmasına neden oldu. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

İbrahim Tatlıses İzmir'deki büyük yangından kıl payı kurtuldu! Ünlü sanatçıdan ilk paylaşım...

Kenan İmirzalıoğlu müjdeyi duyurdu! İkinci kez anne olan Sinem Kobal yeni projesi...

İLİŞKİLİ HABER

Kenan İmirzalıoğlu müjdeyi duyurdu! İkinci kez anne olan Sinem Kobal yeni projesi...
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

ismail66 11 ay önce

bende bülent erso zanetim bir an

Hakan 1 yıl önce

Toz parası Allah yamultur adamı böyle

Toplam 1 beğeni

oflu 1 yıl önce

yaradanın verdiğini beğenmeyip botox yaptırdı sanırım

Toplam 1 beğeni