Nurgül Yeşilçay 16 saat aç kaldığını söyledi! Böyle diyet görülmedi

Yaz ayında gittiği tatil yerlerinden paylaşımlarda bulunan ve adından sıkça söz ettiren 46 yaşındaki Nurgül Yeşilçay, 16 saat aç kalarak zayıfladığını söyledi. Sağlığına dikkat eden ve yaptığı vücut bakımlarından bahseden güzel oyuncu, "Gözaltı torbalarıma yumurta akı, selülitlerim için filtre kahve kullanıyorum" dedi.

Yılların başarılı ve güzelliğiyle gözde olan oyuncusu Nurgül Yeşilçay, son dönemlerde verdiği kilolar sayesinde sosyal medyadan paylaştığı pozlarıyla adından söz ettiriyor. Yaz ayında gittiği tatil yerlerinden çekindiği pozlarını takipçilerinin beğenisine sunuyor.

İş temposuna ara verip kendine tatil planı yapan ve paylaştığı fotoğraflarla dikkatleri üzerine çeken Yeşilçay'ın nasıl zayıfladığı merak konusu olmuştu. Nasıl zayıfladığını anlatan 46 yaşındaki oyuncu, "Gece yemek yemeyi bıraktım." dedi

Nurgül Yeşilçay

Nurgül Yeşilçay

KİLOSUNU 16 SAAT AÇ KALMAYA BORÇLU

Rol aldığı projelerden dolayı sık sık kilo alıp verdiğini dillendiren oyuncu, fazla kilolardan nasıl kurtulduğunu söyledi. Aralık oruç diyeti ile zayıfladığını söyleyen Yeşilçay, "Gece yemek yemeyi bıraktım. 16 saat aç kalıyorum. Kahvaltıyı geç yapıyorum ve yediklerime çok dikkat ediyorum. Biraz bu zayıflığımın tadını çıkartmak istiyorum" dedi. Vücuduna daha çok doğal ürünler kullanmayı tercih ettiğini dillendiren güzel oyuncu vücudu için, Gözaltı torbalarına yumurta akı, selülitleri için filtre kahve kullandığını söyledi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Kadir Doğulu'nun hareketiyle Uraz Kaygılaroğlu neye uğradığını şaşırdı!

Haluk Levent sitem etti! Kendisinden istenilen fidyeyi duyunca...

İLİŞKİLİ HABER

Haluk Levent sitem etti! Kendisinden istenilen fidyeyi duyunca...
Jennifer Lopez evleneli daha 3 ay olmuştu! Ben Affleck ile kriz çıktı

İLİŞKİLİ HABER

Jennifer Lopez evleneli daha 3 ay olmuştu! Ben Affleck ile kriz çıktı

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 6

Erdem 1 yıl önce

Oruç tut madem.

Sivaslı 1 yıl önce

Aç kalasında milletin ahlakını bozmayasın.ahlaksızlar

dertli 1 yıl önce

sizinde yaşadığınız hayat mı kardeşim. dünyanız için ahiretinizi berbat etmişsizniz. ahiret için çalışmıyorsunuz. paranız var dünyada yiyemeden ahireti boyluyorsunuz. bu işte bir tezat var. vallahi ben fakirtliğimle senden daha zevkli yaşıyorum.

Kursuna 1 yıl önce

Oruc tutmassin, zayiflamaya gelince, konusursun. Allah sizin gibileri bildigi gibi yapsin. Yazzik musluman evladi deyilmisin, orani burani acip bide poz veriyorsun, valla yine kiyamet kopmadiginiza sukredin.

vanlı 1 yıl önce

dünya sizin olsa neye yarar

Yorumların Tümünü Okuyun