Jennifer Lopez evleneli daha 3 ay olmuştu! Ben Affleck ile kriz çıktı

Geçtiğimiz temmuz ayında Las Vegas'ta şatafatlı bir düğünle dünyaevine giren dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez ve Ben Affleck arasında sular dinmiyor. Daha evleneli 3 ya olmuşken çiftin arasında kriz çıktığı öğrenildi. Çifte yakın kaynaklarından Affleck'in bazı alışkanlıklarından vazgeçmediği öğrenildi.

Şarkıcı Jennifer Lopez ve aktör eşi Ben Affleck, geçtiğimiz temmuz ayında görkemli bir düğünle dünyaevine girmiş ve hayatlarını birlikteliklerine yemin etmişti. Çiftin balayından döndükten sonra ilişkilerinde sorunlar çıkmaya başladığı öğrenildi. 

ben affleck jennifer lopez

ben affleck jennifer lopez

SADECE İMAJ MI OLUŞTURDULAR?

Yakın kaynaklarından alınana habere göre iş temposu ve aileleri birleştirme konusunda sıkıntı yaşayan çiftin sürekli tartışma halinde olması evliliklerine zarar verdiği yönündeydi. Çift hakkında bilgi veren aile yakını kaynak ise "Evlenmeden önce Jennifer, Ben'e karşı Oscarlık bir performans sergilemişti. Mükemmel ve uyumlu bir eş imajı oluşturmuştu." açıklamasında bulundu.

ben affleck jennifer lopez

ben affleck jennifer lopez

AFFLECK JENNİFER'A KARIŞIYOR MU?

Başka yakın bir kaynak ise Affleck'in asla alışkanlıklarından vazgeçmediği ve Jennifer Lopez için bir uğraş vermediğini belirtti. Ayrıca Affleck'in Jennifer'ın giyim kuşam tarzına da karıştığını belirten kaynak, bu konuda da baskılayıcı bir tavır takındığını ifade etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Berfu Yenenler'in paylaşımı sosyal medyada herkesi güldürdü!

Nurgül Yeşilçay 16 saat aç kaldığını söyledi! Böyle diyet görülmedi

İLİŞKİLİ HABER

Nurgül Yeşilçay 16 saat aç kaldığını söyledi! Böyle diyet görülmedi

BİR YORUM YAPIN 0