Angelina Jolie'nin Brad Pitt'e gizli mail'i ortaya çıktı! 'Beni istemediğini biliyorum'

Dünyaca ünlü aktris Angelina Jolie, geçtiğimiz günlerde 2019 yılında ayrıldığı eski eşi Brad Pitt'i 2016 yılında kendisine ve çocuklarına fiziksel saldırıda bulunmakla suçlamıştı. Özel uçakla yaptıkları bir yolculuk esnasında Pitt'in sarhoş olarak kendisi ve çocuklarına şiddet uyguladığını ileri süren Jolie'nin 2019 yılında eski eşine yazdığı mail ortaya çıktı.

Uzun yıllar Hollywood'un ikonik çiftlerinden biri olarak görülen Brad Pitt ve Angelina Jolie, 2019 yılında olaylı bir boşanma süreci yaşamış ve ikili 6 çocuklarının velayeti için çetin bir mücadele vermişti. Birbirlerini karşılıklı olarak suçlamaya devam eden çift, bir süredir Fransa'nın güneyinde birlikte almış oldukları bağ ve Miraval Şatosu nedeniyle mahkemeden mahkemeye koşuyor. Yaşanan olayların ardından Angelina Jolie'nin 2021 yılında eski eşine gönderdiği mail ortaya çıktı.

Brad Pitt ve Angelina Jolie

Brad Pitt ve Angelina Jolie

"BENİ BURADA İSTEMEDİĞİNİ BİLİYORUM"

Bir TikTok kullanıcısı, Jolie'nin 2021 Ocak ayında Pitt'e gönderdiği mail'i herkesle paylaştı. Ünlü haber sitesi Entertainment Tonight'ın da onayladığı mail'de Miraval Şatosu'nun satışıyla ilgili detaylar yer alıyor. Angelina Jolie'nin mail'de kullandığı ifadeler şu şekilde:

"Burası evlendiğimiz, ikiz çocuklarımızı getirdiğimiz yer. Burası bir gün yaşlanacağımı düşündüğüm yerdi. Şimdi bunları ağlamadan yazmakta bile zorlanıyorum. Burada yaşadığımız anıları hep hatırlayacağım. Ama burası aynı zamanda ailemizi ve alkol etrafında dönen işimizi bitiren yer oldu. Bu mekanın bizi bir arada tutan ve bize huzur veren bir ev olacağını ummuştum. Şimdi beni burada istemediğini ve bu mail’i aldığında çok memnun olacağını biliyorum"

Angelina Jolie

Angelina Jolie

BRAD PİTT'İN AİLESİNE ŞİDDET UYGULADIĞI İDDİA EDİLİYOR

Jolie'yi bağdaki hisselerini kendisinden habersiz satmakla suçlayan Pitt, mahkemede hayatının şokunu yaşadı. Mahkemeye sunulan belgelerde Pitt'in 2016 yılında ailece yaptıkları bir yolculuk sırasında, o dönemde yaşları 8 ile 15 arasında değişen altı çocuklarına kötü davrandığı, Jolie'ye de "çocuklara fazla müsamahakar" olduğu sebebiyle bağırdığı ifadeleri yer aldı. 

Brad Pitt ve Angelina Jolie

Brad Pitt ve Angelina Jolie

"BOĞAZLADI VE SURATINA VURDU"

Öte yandan uçak havalandıktan kısa bir süre sonra Brad Pitt'in eski eşini uçağın banyosuna götürerek, burada kafasından tutup sarstığı ve daha sonra omuzlarından banyo duvarına doğru şiddetli bir şekilde ittiği ileri sürüldü. Mahkemeye sunulan belgelerde şu ifadeler yer aldı:

"Pitt, daha sonra uçağın tavanını defalarca yumrukladı. Çocuklardan biri sözlü olarak müdahale edince Brad Pitt, onun üzerine atladı. Jolie ise onu durdurmak için Pitt'i arkadan yakaladı. Brad Pitt kendisini kurtarmak için geri geri uçak koltuklarına doğru gitti ve bu sırada Jolie, sırtından ve dirseğinden yaralandı. Çocuklar gelip, birbirlerini korumaya çalıştı. Pitt, bir çocuğunu boğazladı, diğerinin ise suratına vurdu. Yolculuğun geri kalanında Jolie ve çocuklar hareket etmeden, sessizce oturmak zorunda kaldı. Brad Pitt, sürekli uçağın arkasından ön tarafa gelerek aileye bağırdı ve küfretti. Bir noktada Jolie'nin ve çocukların üzerine içki döktü"

Angelina Jolie ve çocukları

Angelina Jolie ve çocukları

"YAPMADIĞI HİÇBİR ŞEYİ ÜSTLENMEYECEK"

Angelina Jolie'nin iddialarının ardından Brad Pitt'in avukatı sessizliğini bozdu. Pitt için "Yapmadığı hiçbir şeyi üstlenmeyecek" ifadelerini kullanan avukat "Sürekli kişiliğine yönelik bir saldırı altında. Her zaman yaptığı gibi yanıtını mahkeme huzurunda verecek" diyerek son noktayı koydu. Brad Pitt'in yakın çevresi Jolie'nin bu davranışlarını 'karalama kampanyası' olarak yorumlarken ikili henüz yüzleşme yaşamadı.

Brad Pitt şiddet iddialarına açıklık getirdi

Brad Pitt şiddet iddialarına açıklık getirdi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Eda Ece selam yolladı! Yasak Elma setinden...

Kraliçe II. Elizabeth 447 milyon dolarlık mirasını sürpriz bir isme bıraktı!

İLİŞKİLİ HABER

Kraliçe II. Elizabeth 447 milyon dolarlık mirasını sürpriz bir isme bıraktı!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0