Kraliçe II. Elizabeth 447 milyon dolarlık mirasını sürpriz bir isme bıraktı!

Kraliçe II. Elizabeth’in tüm dünyada büyük yankı uyandıran ölümünün ardından 447 milyon dolarlık mirasının ne olacağı soru işareti haline gelmişti. Kraliçe II. Elizabeth'in kraliyet ailesi üyeleri arasında bölüştürülecek mücevher koleksiyonunu Kraliçe Camilla yerine Prenses Kate'e bıraktığı ortaya çıktı.

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth, 8 Eylül 2022 tarihinde tıbbi gözetim altında tutulduğu Balmoral'daki hastanede yaşama gözlerini yumdu. 96 yaşındaki kraliçenin vefatının ardından birçok kişi 447 milyon dolarlık mirasının ne olacağını merak etmeye başladı. Kraliçe'nin mücevher koleksiyonundan göz alıcı elbiselerine kadar pek çok detay kraliyet aile üyeleri arasında paylaştırılırken 'aslan payı'nı alacak kişi ortaya çıktı. 

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth

Kraliçe II. Elizabeth'in isteği üzerine kişisel mücevherleri, torunu Prens William'ın eşi Kate Middleton'a ait olacak. Kral III. Charles'ın eşi Kraliçe Camilla'nın yerine Prenses Kate'in mücevherlere sahip olması İngiliz halkında soru işaretlerine neden oldu. Ancak hayattayken dolap vasiyetini hazırlayan Kraliçe II. Elizabeth'in Kral Charles'tan hiç çocuğu olmayan Camilla'nın 75, geleceğin kraliçesi Kate'in 40 yaşında olması ve taht varisi üç çocuğun annesi olmasını göz önünde bulundurarak bu kararı aldığı iddia ediliyor. 

Kate Middleton ve Camilla

Kate Middleton ve Camilla

98 broş, 46 gerdanlık, 34 küpe, 15 yüzük, 14 saat ve beş madalyondan oluşan en az 300 parçalık özel mücevher koleksiyonundan birçoğu kraliyet koleksiyonunda yer alacak. Kalan parçalar ise ilk olarak Prenses Kate'e verilecek ve onun kullanmadıkları Kraliçe Camilla, Prenses Charlotte ve Lilibeth dahil diğer torunlar arasında paylaştırılacak.

Kate Middleton

Kate Middleton

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Tolgahan Sayışman aile tatiline servet ödedi! Yalnızca 6 gün için...

Angelina Jolie'nin Brad Pitt'e gizli mail'i ortaya çıktı! 'Beni istemediğini biliyorum'

İLİŞKİLİ HABER

Angelina Jolie'nin Brad Pitt'e gizli mail'i ortaya çıktı! 'Beni istemediğini biliyorum'
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 11

The Imam 1 yıl önce

Keske Gercek sahipleri olan afrikanischer fakirlere biraksaydi

Yıldız serpil 1 yıl önce

Yıllarca çalışıp didindim. Evime bir kilo yiyecek alırken düşünür oldum bir gramlık bile mücevherim hiç olmadı, kraliçe Elizabeth in takıların da hayranlıkla seyrettim,her çarşıya gittiğimde gözüm hep kuyumcuların vitrinine takılır, ne yapayım sağlıklı ve mutluyum ya en büyük zenginlik bu olsa gerek.

Toplam 17 beğeni

Cengiz 1 yıl önce

Bugün de Cengiz'in yorumları yok . Halbuki az bir cesaretle olmayacak iş yo , TCG Anadolu gibi .

Toplam 1 beğeni

Vcd 1 yıl önce

Ölmedi, geberdi leş oldu, darısı tüm gavurların başına

Toplam 3 beğeni

ismail66 1 yıl önce

saddamin piyanosunu kime birakti acaba

Yorumların Tümünü Okuyun