Somer Sivrioğlu'ndan üzen açıklama! 'Defalarca fiziksel şiddete uğradım'

MasterChef yarışmasının sevilen şeflerinden biri olan ünlü şef Somer Sivrioğlu Katarsis programına katıldı. Sivrioğlu'nun özel hayatıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ünlü şef çocukluğunda üvey annesiyle ilgili anlattıkları tüyleri diken diken etti.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE HABERE AİT GALERİ İÇİN TIKLAYIN GÖR

Son dönemde aldığı ödüllerle ve Masterchef yemek yarışmasıyla adından söz ettiren şefler arasından yer alan ünlü şef Somer Sivrioğlu Uzman Psikolog Gökhan Çınar'ın Katarsis Bana Göre Tv’nin konuğu oldu. 

somer sivrioğlu katarsis

somer sivrioğlu katarsis

ÇOCUKLUĞUMA BÖYLE DAVRANMAMALIYDI!

Programda Somer Şef, özel hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu. Sevilen şef çocukluğunda yaşadığı ve zorlandığı anlar herkesi duygulandırdı. Sivrioğlu'nun, üvey annesiyle ilgili anlattıkları tüyleri diken diken etti. İşte o açıklama:

"Annem babam ben 5 yaşındayken ayrıldı. Bu süreçte tabi ki zorlandığım anlar oldu. Tabi ki zorlandığım zamanlar oldu. Özellikle annem değil babamla yaşıyordum sıkıntılarımız oldu. Enteresan bir şey diyeceğim diğer çocuklara da örnek olacağını zannetmiyorum. Özellikle babamın evindeki kavgalar benim çok hoşuma giderdi. Sevmezdim yani. Çünkü üvey annem bana iyi davranmazdı. Bende ona karşılık olarak iyi davranmazdım.

DAHA İNSAFLI DAHA VİCDANLI OLMAK LAZIM

Duygusallık şiddet, tabi ki ufak tefek fiziksel şiddete maruz kaldım. Öyle bir insandı kabul ediyorum yazık yani çocuk senin elinde yani daha insaflı daha vicdanlı olmak lazım. Çok zorda bir çocuk değildim ama yapmamak lazım." dedi.

Kurtlar Vadisi'nin Albülhey'i Kenan Çoban'ı Araplar kaptı! Bomba anlaşma ağızları açık bıraktı

İLİŞKİLİ HABER

Kurtlar Vadisi'nin Albülhey'i Kenan Çoban'ı Araplar kaptı! Bomba anlaşma ağızları açık bıraktı
Hazal Kaya kızının ismini açıkladı! Doğumu Türkiye'de...

İLİŞKİLİ HABER

Hazal Kaya kızının ismini açıkladı! Doğumu Türkiye'de...
Sedef Avcı Oğlunun doğum gününü böyle kutladı!

İLİŞKİLİ HABER

Sedef Avcı Oğlunun doğum gününü böyle kutladı!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0