Hazal Kaya kızının ismini açıkladı! Doğumu Türkiye'de...

Beş aylık hamile olan Hazal Kaya, geçtiğimiz günlerde marka yüzü olduğu bir giyim firmasının yeni sezon tanıtımı için bir araya geldi. Objektiflere poz veren Kaya, doğumunun Türkiye'de gerçekleşeceğini söyledi. Israrlar üzerine kızlarına vereceği ikinci ismini de açıkladı.

İkinci çocuğunu kucağına almaya hazırlanan başarılı oyuncu geçtiğimiz günlerde bir giyim firmasının yüzü olmuştu. Markanın lansmanında boy gösteren Hazal kaya firması hakkında açıklamalarda bulundu.

Firmanın geri dönüşüm kumaşları kullandığını söyleyip, temiz bir dünya için sürdürülebilirliğin önemini vurgulayan Hazal Kaya, "Sürdürülebilirlik hikayesi kıymetli benim için. Görmüşsünüzdür yıllardır pek çok ayakkabıyı, ceketi, montu üst üste giyerim, yıllarca giymekten sıkılmam. İnsanların bunu görmesi de mutlu ediyor çünkü sürdürülebilirlik hepimizin derdi olmalı" dedi.

hazal kaya marka yüzü olduğu lansmandan

hazal kaya marka yüzü olduğu lansmandan

"ARTI BİRLE SETE GİDİYORUM"

Muhabirlerin başarılı oyuncuya hamilelik süreci hakkında sorular sordu. Hamilelik sürecini çalışmasına engel olmadığını dillendiren Hazal Kaya, "Hamilelik engel olmuyor, artı birle sete gidiyorum. Çalışmak bana iyi geliyor. Çok aklına fikrine güvendiğim arkadaşlarım var, bir de ben kendi fikrimi önemsiyorum. Olabildiğince de objektif olduğumu düşünüyorum. Kendime çıkarımlar yapıyorum. Eleştiririm kendimi, üstüne konuşmayı da severim. Öyle bir derdim yok yani" söylemlerinde bulundu.

"KIZ OLACAĞINA EMİNDİM"

32 yaşındaki başarılı oyuncu kız annesi olmanın heyecanlı olduğunu, kızı için tütü ve taçlar bakmaya başladığını söyledi. Kaya, "Enteresan geliyor kız annesi olmak. Çünkü ilkinde çok emindim erkek olacağına. Bunda da çok kız olacağına emindim. Böyle küçük küçük pembe etekler, tütüler ve taçlar bakıyorum. Değişik bir şeymiş. Yakın arkadaşlarım çok heyecanlı 'Süsleyeceğimiz bir bebek geliyor' diye. Bakalım neye çevirecekler çocuğu, göreceğiz doğduktan sonra" dedi.

hazal kaya, fikret ali

hazal kaya, fikret ali

Dünyaya getirecekleri kızı için kendisinin de adı olan Leyla'yı verdiklerini söyleyen Kaya, ısrar üzerine ikinci isminin de 'Süreyya' olacağını duyurdu. Eski ve geleneksel isimlerden hoşlandığını belirten Hazal Kaya sözlerine şöyle devam etti: 

Fikret'e 'Ali' dedik, kıza da 'Leyla' deyip benim adımı verdik aslında. İkincisine de bakıyoruz, var bir sevdiğimiz isim. Hadi söyleyeyim, Süreyya olacak; Leyla Süreyya. Çok istediğim bir isimdi. Fikret için de hep 'Dedelerin ismi mi?' falan dediler ama biz böyle eski isim seviyoruz aslında. Babyshower yapmıyoruz, isteyen istediğini yapsın. Ben böyle kutlamalar, organizasyonlar falan sevmiyorum, hele böyle son dönemlerde. Fikret'te kalabalıktan boğulmuştum, o zaman nasıl hissedersem öyle yaparım.

hazal kaya ali atay

hazal kaya ali atay

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Müge Anlı canlı yayında açtı ağzını yumdu gözünü! Eşi hakkında sert sözler

Somer Sivrioğlu'ndan üzen açıklama! 'Defalarca fiziksel şiddete uğradım'

İLİŞKİLİ HABER

Somer Sivrioğlu'ndan üzen açıklama! 'Defalarca fiziksel şiddete uğradım'
Christian Bale'den şaşırtıcı Leonardo DiCaprio itirafı! "Reddetmesine borçluyum"

İLİŞKİLİ HABER

Christian Bale'den şaşırtıcı Leonardo DiCaprio itirafı! "Reddetmesine borçluyum"
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0