Christian Bale'den şaşırtıcı Leonardo DiCaprio itirafı! "Reddetmesine borçluyum"

Yer aldığı Batman filmleri sonrasında kariyerinde ikinci baharı yaşayarak gündeme gelen Christian Bale verdiği bir röportajda herkesi şaşırtmayı başardı. Röportajda ardı sıra ettiği itiraflar arasında meslektaşı Leonardo DiCaprio da vardı. Ünlü oyuncu Leonardo hakkında "Kariyerimi onun reddetmesine borçluyum" ifadesini kullandı.

Christian Bale, oynadığı "Makinist" filmiyle ödül alırken "Batman", "İsyan", "Düzenbaz" gibi başarılı projelerde yer alarak, rollerini hakkını vermiş ve Hollywood'un en ünlü yıldızlarından biri olmayı başarmıştı. Geçtiğimiz günlerde bir dergi için kamera karşısına geçen ünlü aktör birbirinden çarpıcı itiraflarıyla gündeme bomba gibi oturdu.

CHRİSTİAN BALE

CHRİSTİAN BALE

"REDDETMESİNE BORÇLUYUM"

48 yaşındaki Christian Bale dergiye verdiği röportajda "Bugüne kadar, herhangi birinin aldığı herhangi bir rol, sadece o önceden vazgeçtiği için, kariyerimi rolleri reddetmesine borçluyum" ifadesini kullandı. 

leonardo dicaprio

leonardo dicaprio

"HERKES ONA BORÇLU!"

Devamında Bale "Hollywood'da onunla aynı yaşta olan hemen hemen herkes kariyerini, hangi proje olursa olsun ona borçlu olduğundan şüpheleniyorum." Christian Bale, Leonardo DiCaprio'nun Hollywood'daki her büyük erkek film rolünde ilk sırada yer aldığını açıkladı. Bale "Kimsenin ne dediği önemli değil. Yönetmenlerle ne kadar arkadaş canlısı olduğunuzun bir önemi yok. Birden çok kez birlikte çalıştığım tüm o insanlar, bu rollerin her birini önce ona teklif ettiler" açıklamasında bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Gecenin Ucunda 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Hazal Kaya kızının ismini açıkladı! Doğumu Türkiye'de...

İLİŞKİLİ HABER

Hazal Kaya kızının ismini açıkladı! Doğumu Türkiye'de...
Peker Açıkalın bulundu! Son haliyle görenleri şoke etti

İLİŞKİLİ HABER

Peker Açıkalın bulundu! Son haliyle görenleri şoke etti

BİR YORUM YAPIN 0