Aleyna Tilki: "Hiç sevilmediğimi o zaman anladım"

Gündemden düşmeyen ve her hareketi ile olay olan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, paylaştığı fotoğraflar ve söylediği sözler ile ilgiyi üzerinde tutmayı başarıyor. Depresyonla mücadele için özel bir projeye imza atan Tilki, lansman sonrasında soruları cevapladı. Genç şarkıcı hiç sevilmediğini anladığı süreci anlattı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Aleyna Tilki, kıyafetleri, konuşması ve işi ile magazin gündeminde her zaman yerini almayı başaran ünlü şarkıcı son dönemde açıklamaları ile gündeme geliyor.

14 yaşındayken katıldığı bir yetenek programında ünlenen ve magazin dünyasına adım adan genç şarkıcı, depresyonla mücadele için özel bir projeye imza attı. Lansman sonrası açıklamalarda bulunan Aleyna Tilki, müzik kariyerine adım atmaya başladığından beri zorlu bir psikolojik süreçten geçtiğini anlattı.

"SEVİLMEDİĞİMİ O AN ANLADIM"

Genç yaşta adım attığı müzik kariyerinin onu zorlu yollardan geçirdiğini bu süreçte psikolojik olarak yıprandığını ve travma yaşadığını ifade eden Tilki, ''Bir gün olsun şikayet edip geri çekilmedim ama  hep kendimi yalnız hissettim.''  Altın Kelebek Ödül Töreninde ödül aldığı esnada göz yaşlarını tutamayan genç şarkıcı sinirlerinin boşaldığı esnada ağladığını ve Türkiye'nin onunla dalga geçtiğini belirtti. Tilki, hiç sevilmediğini o zaman anladığını söyledi.

"BENİM İÇİN DÜNYALAR DEMEK"

Müzik kariyerinde ona eşlik eden kadınlar soruldu. Aleyna Tilki: "Dua Lipa, ilk single’ım “Retrograde”in yazarlarından biriydi ve bu benim için dünyalar demekti. Türk efsanesi Selda Bağcan beni her zaman destekledi. Son olarak, kardeşim Ayça Tilki. O da bir sanatçı ve büyüdüğünü görmek için sabırsızlanıyorum.'"

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programı final yapıyor

İLİŞKİLİ HABER

Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programı final yapıyor
Arto'dan Alişan'ı kızdıracak sözler! "Hepiniz utanın"

İLİŞKİLİ HABER

Arto'dan Alişan'ı kızdıracak sözler! "Hepiniz utanın"

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Fnd 1 yıl önce

Buda kendini nimetten sayıyo