Aleyna Tilki'den ilginç kutlama: "Bebeğim 1 yaşında"

Şarkıcı Aleyna Tilki, kendisine yurtdışında kariyer kapısı açan şarkısı Real Love için bebek lakabını takarken, bebeğinin bir yaşındaq olduğunu açıklayan bir paylaşımda bulundu.

Şarkıları ve sosyal medya paylaşımlarıyla sürekli dikkat çekmeye çalışan ve bunu da oldukça iyi başaran şarkıcı Aleyna Tilki, şansını yurtdışında da denemek istemişti. Dünyaca ünlü DJ/Prodüktör Dillon Francis'e iş anlaşması yaparak "Real Love" şarkısını dünya piyasasına sunmuştu. 

aleyna tilki

aleyna tilki

TAM BİR YIL OLDU...

Piyasaya çıktıktan sonra üst sıralarda konumlanan şarkı oldukça fazla tıklanmış ve beğenilmişti. Şarkısının paylaşımından tam 1 yıl geçmesi üzerine Tilki, sosyal medya hesabından paylaşarak kutladı.

aleyna tilki paylaşımı

aleyna tilki paylaşımı

"İYİ DOĞDUN BEBEĞİM"

Yükselen şarkısının 1 yaşında olduğunu belirten bir paylaşımla takipçilerine sunan Tilki şarkısına 'bebeğim' diyerek bahsederken "Real love 1 yaşında... Billboard dance listde üst sıralara kadar yükselen, BBC İngiltere radyolarında çalan, Amerika’da en büyük festivallerde yüzlerce kişiyi dans ettiren canım bebeğim Real Love iyi ki doğdun" ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

İnekler ve kedinin dostluğu herkesi mest etti!

Aşkın Nur Yengi Türk müziğinin sıkıntısını açıkladı! O sözleri herkesi şaşırttı

İLİŞKİLİ HABER

Aşkın Nur Yengi Türk müziğinin sıkıntısını açıkladı! O sözleri herkesi şaşırttı

BİR YORUM YAPIN 0