Aşkın Nur Yengi Türk müziğinin sıkıntısını açıkladı! O sözleri herkesi şaşırttı

Ünlü şarkıcı Aşkın Nur Yengi, geçtiğimiz gün Nişantaşı'da bir mağazadan çıkarken kameralara yakalandı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlarken Türk müziği hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yeni 90'ların tadının kalmadığını ifade etti.

Geçtiğimiz mart ayında annesi Samime Yengi'yi kaybeden 52 yaşındaki ünlü şarkıcı Aşkın Nur Yengi, daha toparlamış görünse de acısını içinde yaşamaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda bir mağazadan çıkarken kameralara takılan Yengi, Türk müziğinin sıkıntısı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

aşkın nur yengi

aşkın nur yengi

DONUK OMUZ SENDROMUNA YAKALANDI

Ayaküstü gelen muhabirleri kırmayan Yengi, günümüz şarkılarının uzun ömürlü olmayacağını anlatırken, sağlık sıkıntılarından da bahsetti. Yengi "Bu aralar fizyoterapiye gidiyorum. Donuk omuz sendromu oldum. Kendi kendine olan bir şey. 20 gündür gidip, geliyorum" açıklamasında bulundu.

aşkın nur yengi

aşkın nur yengi

TÜRK MÜZİĞİNİN SIKINTISI...

Günümüzde çıkan şarkıların ömürlerinin kısa olduğunu belirten Yengi "90’lı yıllarda o parçalar bambaşkaydı. O zaman yaşadığınız aşkları şimdi yaşayabiliyor musunuz? Şu an hangi ilişkinin uzun ömürlü olduğunu görüyorsunuz? Müzik de aynı derdi yaşıyor. Çünkü aşk varsa şarkılar ve melodiler bizi dürtüyor. O yoksa olmuyor gördüğünüz gibi" ifadelerini kullanarak Türk müziğinin asıl sıkıntısının bu olduğunu belirtti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Fransız askısı yaptıran Serap Paköz'ün son hali herkesi şoke etti!

Kerem Alışık'a ceza şoku! Sette Murat Ünalmış ile kava etmişti

İLİŞKİLİ HABER

Kerem Alışık'a ceza şoku! Sette Murat Ünalmış ile kava etmişti
Aleyna Tilki'den ilginç kutlama: "Bebeğim 1 yaşında"

İLİŞKİLİ HABER

Aleyna Tilki'den ilginç kutlama: "Bebeğim 1 yaşında"

BİR YORUM YAPIN 0