Kerem Alışık'a ceza şoku! Sette Murat Ünalmış ile kava etmişti

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol alan Kerem Alışık ve Murat Ünalmışın setteki tartışmaları mahkemeye taşınmıştı. Ünalmış'a "Hıyar oğlu hıyar" diyen Alışık'a para cezası verdi. İşte tüm ayrıntılar...

Daha önce birçok dizi, film ve reklam filminde rol alan Kerem Alışık, Bir Zamanlar Çukurova setindeki rol arkadaşı Murat Ünalmış ile tartışarak mahkemelik olmuştu. "Hıyar oğlu hıyar" diyerek Ünalmışa'a hakaret ettiği ileri sürülen Alışık için mahkeme son kararı verdi.

Bir Zamanlar Çukurova

Bir Zamanlar Çukurova

PARA CEZASINA ÇARPTIRILDI

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı'na avukatı Bulutcan Kıran aracılığıyla suç duyurusunda bulunulmuştu. İddianamenin kabul edilmesi üzerine açılan davada Kerem Alışık hakkında Murat Ünalmış'a yönelik hakaret ettiği tanık beyanları ile doğrulandı. Başarılı oyuncunun 2021 yılında açmış olduğu dava sonucunda Alışık, suçun işleniş biçimi, suçun konusunun önem ve değeri, sanığın kastının ağırlığı ile amacı gözetilerek Türk Ceza Kanunu'nun 125/1 maddesi uyarınca adli para cezası aldı.

Uğur Güneş bomba gibi bir projeyle geliyor!İLİŞKİLİ HABERUğur Güneş bomba gibi bir projeyle geliyor!

MURAT ÜNALMIŞ VE KEREM ALIŞIK NEDEN KAVGA ETTİ?

Dizisinin 24 Nisan'da Karaahmetli köyünde yapılan çekimleri sırasında Kerem Alışık ile Murat Ünalmış arasında tartışma çıkmıştı. Tartışmanın ardından sete ara verilirken avukatını arayan Ünalmış, kendisine "Hıyar oğlu hıyar" diyen rol arkadaşı Alışık'tan şikayetçi olmuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

İnekler ve kedinin dostluğu herkesi mest etti!

Ali Sunal'dan annesine duygusal mesaj! "Biraz kıskanmış olabilirim..."

İLİŞKİLİ HABER

Ali Sunal'dan annesine duygusal mesaj! "Biraz kıskanmış olabilirim..."
Aşkın Nur Yengi Türk müziğinin sıkıntısını açıkladı! O sözleri herkesi şaşırttı

İLİŞKİLİ HABER

Aşkın Nur Yengi Türk müziğinin sıkıntısını açıkladı! O sözleri herkesi şaşırttı

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0