Gülben Ergen davalık olmuştu! Ünlü şarkıcı günler sonra sessizliğini bozdu

Yeni şarkısı için çalışmalarını sürdüren Gülben Ergen, tasarımcısının kendisine yönelik yaptığı suçlamayla gündeme gelmişti. Ergen'in, kendisinden elbise aldığını ancak parasını ödemediği iddiasını öne sürmüştü. Şarkıcı sonunda sessizliğini bozdu.

Hem kariyeri hem de özel hayatıyla zaman zaman adından söz ettiren şarkıcı Gülben Ergen, geçtiğimiz günlerde şaşırtıcı bir suçlamayla gündem oldu. Şimdilerde yeni şarkısı için hazırlıklara başlayan Ergen, sosyal medya hesabından siyah bir elbiseyle yaptığı paylaşım başına bela oldu. Tasarımcısı Halil Ülgü'nün kendisinden elbise alıp parasını ödemediğini iddia ederek Ergen'e dava açmıştı. Şarkıcı, Ülgü'ne sosyal medya hesabından yanıt verdi.

"TASARIMLARIN POPÜLERLİKTEN DAHA DEĞERLİ"

Ergen, "Günlerdir ortalık yangın yeri. Nasıl markamı etiketlemez? Bir paylaşımda etiketlemişim, diğerinde etiketlememişim. Kaldı ki yıllardır sevdiğim dostlarımı mecbur olarak değil içimden gelerek özenle etiketlerim. Halil Ülgü kardeşim, değerli tasarımların bence popülerlikten çok daha değerli. İsmimin sana kattıklarına ihtiyacın olmayacak kadar creative olduğuna inancım sonsuz" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

"Sessiz ve derinden... Bir süre stüdyoya girip yepyeni bir Gülben'le geliyorum. 2022'yi elimiz, özümüz, sözümüz yüreğimizde kapatacağız... Biz susacağız şarkımız konuşacak..." yazan Ergen, elbisenin tasarımcısından beklemediği bir tepki aldı.

Gülben Ergenin paylaşımı

Gülben Ergenin paylaşımı

"BÜYÜK BİR SİNİR VE KIRILMIŞLIK"

Elbisenin tasarımcısı Halil Ülgü, Ergen'in bu paylaşımı üzerine, 

"Herkesten çok özür dileyerek büyük bir sinir ve kırılmışlık haliyle yazıyorum. Bu ülkede emek veriyorsunuz, zor şartlara rağmen işinizi layıkıyla yapıyorsunuz, beyefendi davranıyorsunuz hiçbir işe yaramıyor.

Benden elbise isteyip, parasını ödemeden giyip bir de isim yazmamak nedir? Ne kaybedilir kıyafet tasarımcısının ismini yazarsanız? Sizinki emek de, bu emek değil mi? Daha önce de yaptınız aynısını ve kibarca rica ettim. Kusura bakmayın ama buna mesleğe, emeğe ve kendime saygım için artık bir dur demek istiyorum" ifadelerini yayınladı.

Halil Ülgünün paylaşımı

Halil Ülgünün paylaşımı

Gülben Ergen sahnede kendi şarkısının sözlerini unuttu! İLİŞKİLİ HABERGülben Ergen sahnede kendi şarkısının sözlerini unuttu!

"SÖZLEŞMEYE UYMASI İÇİN DEFALARCA UYARDIK"

Ünlü tasarımcı, bir başka paylaşımında ise şu ifadeleri yer verdi:

"Gülben hanıma PR çalışması karşılığında 2 elbise verdik. Birincisini bundan aylar önce isim yazmadan, sayfasında kullandı. Kendisinden ve bu çekim için çalıştığı stylinginden bunun olmaması gerektiğini ve isim yazıp sözleşmeye uyması gerektiğini belirttik. O da kendisine defalarca belirtti ve ben de bizzat kendisiyle yazıştım."

"ÖRTBAS ETMEK İÇİN SAYFAMIZI ENGELLEDİ"

"İkinci (bu fotoğraftaki siyah tulum elbise) elbisemizi paylaşırken gayet nezaketli bir şekilde ismimizi yazması gerektiğini de belirttik. Sonra Gülben hanım sebebini anlamadığımız bir şekilde yine isim yazmadan haute couture işçilikli bu elbisemizi isim yazmadan sayfasında kullandı. Kendisine büyük bir sabırla yine yazdık ve etiketlemediği, yazmadığı gibi şimdi de olayı örtbas etmek için sayfamızı engellemiş. 

Gerçekten pes! Soruyorum buradan kamuoyuna ve sevgili Gülben Ergen'e, bunun bir mantığı, iyi tarafı, açıklaması nedir? Bu mudur? Bu ülkede insanlar ünlülerimizi en masum ve güzel yerlerine koyarlar, onlara inanırlar. Bu insanların desteğini ve inancını kullanmak ne kadar etik? Unutmayın çok sevgili Gülben hanım, "Herkese her şey olur" Beni engelleseniz ne olur, engellemeseniz ne olur. Ama bu yaptığınız size ve sevenlerinizin sevgisine hiç yakışmaz."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Mısır piramitlerine tepeden bir bakış!

Zehra Güneş Survivor yarışmacısıyla kuzen çıktı! Meğer o kişi...

İLİŞKİLİ HABER

Zehra Güneş Survivor yarışmacısıyla kuzen çıktı! Meğer o kişi...
Hande Soral'dan ikinci çocuk itirafı!

İLİŞKİLİ HABER

Hande Soral'dan ikinci çocuk itirafı!

BİR YORUM YAPIN 0