Sibel Can'ın oğlu Engincan Ural evlendi! 1 Milyon değerindeki hediye gündem oldu

Sibel Can ve Hakan Ural'ın oğlu Engincan Ural uzun süredir birlikte olduğu Merve Kaya ile geçtiğimiz günlerde dünyaevine girmişti. Gündemden düşmeyen olay düğün için yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Sibel Can'ın gelinine 1 milyon değerindeki hediyesi sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Ünlü şarkıcı Sibel Can ve Hakan Ural'ın evliliklerinden dünyaya gelen 30 yaşındaki oğulları Engincan Ural uzun zamandır birlikteliklerini sürdürdüğü Merve Kaya ile geçtiğimiz günlerde Bodrum'da dünyaevine girdi. Gösterişli düğünün yankıları sürmeye devam ediyor.

SİBELCAN ÇOK KONUŞULDU

Sanat camiasından birçok ismin yer aldığı düğün, sosyal medya ve magazin dünyasında çok konuşuldu. İlk oğlunun mürüvvetine şahit olan Sibel Can kayınvalide olma heyecanını doruklarda yaşadı. 

52 yaşındaki ünlü sanatçının düğün esnasında paylaşımları ise sosyal medyada çığ gibi büyüdü. İki oğlunun ve kızının yer aldığı kare, büyük ilgi görürken genç yaşta anne olmanın avantajını yaşayan sanatçıya takipçilerinden yorum ise 'Abla-kardeş gibisiniz', 'Çocuklarıyla arkadaş gibi' yorumları yapıldı.

Sibel Can oğlu Engincan Ural

Sibel Can oğlu Engincan Ural

SİBEL CAN'IN GELİNE HEDİYESİ SOSYAL MEDYAYI İKİYE BÖLDÜ!

Büyük oğlu Engincan'ı evlendiren Sibel Can, gelinine taktığı takıyla sosyal medyayı ikiye böldü. Gelinine düğün hediyesi olarak 2018 yılında 'Yeni Aşkım' klibinde kullandığı 1 milyon değerinde olduğu söylenen küpeleri verdi. Ancak küpeler sosyal medyada sorun oldu. Kullanıcılar “Ne var bunda bizler de kenarda bileziğimiz olsa gelinimize takarız, çok manidar” yorumların da bulunurken bazıları ise eski bir takının hediye olarak verilmesine tepki gösterdi.

Sibel Can Yeni Aşkım şarkısının klibinde kullandığı zümrüt küpeler

Sibel Can Yeni Aşkım şarkısının klibinde kullandığı zümrüt küpeler

 NE OLMUŞTU?

"İKİ GÜNÜ UNUTMA" 

Engincan Ural'ın görkemli nikahını Bodrum Belediye Başkanı Yardımcısı Ummahan Yurt kıymıştı. Çiftin nikah şahitliğini ise AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ve iş insanı Dağhan Doğruer yapmıştı. Evlilik cüzdanını Merve Kaya'ya takdim eden Ömer Çelik ise Engincan Ural'a "İki günü unutma; biri 9 Ekim, biri de 14 Şubat" şeklinde esprili ifadeler kullanmıştı.

Engincan ve Merve Kaya düğünden kareler

Engincan ve Merve Kaya düğünden kareler

SİBEL CAN BU SEFER OĞLU İÇİN SÖYLEDİ

Magazin dünyasının merakla beklediği düğünde Sibel Can, sahne almıştı. Ünlü şarkıcı nikahın ardından sevilen şarkılarını oğlu ve gelini için seslendirmişti.

sibelcan gelini merve kaya ve oğlu engincan ural ile düğünden kareler

sibelcan gelini merve kaya ve oğlu engincan ural ile düğünden kareler

BÖYLE JEST GÖRÜLMEDİ: TABAK OLAY OLDU!

Düğün sırasında çekilen bir fotoğraf sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. Engincan'ın kardeşi Melissa Ural tarafından paylaşılan fotoğrafta, tabakta "Melissa" isminin yazıldığı görülmüştü. Bu jestin düğündeki önemli konuklar için özel olarak yapıldığı söylentiler arasında yerini almıştı.  

Engincan ural

Engincan ural

Oğlu Engincan UralİLİŞKİLİ HABEROğlu Engincan Ural'ı evlendiren Hakan Ural'dan duygulandıran paylaşım!

2 GECE 3 GÜN SÜRECEK DÜĞÜN

Magazin dünyasının merakla beklediği düğünün 2 gece 3 gün süreceği iddia ediliyor. Sanat ve sosyete hayatından birçok ismin yer alacağı düğünde Sibel Can'ın oğlu Engincan için yapacağı sürprizlerin devam edeceği de söylentiler arasında yer alıyor. 

Hakan ural, engincan ve gelin merve kaya

Hakan ural, engincan ve gelin merve kaya

AİLEDEN DUYGUSAL PAYLAŞIMLAR

Kayınvalide olmaya hazırlanan Sibel Can, mutluluğunu sosyal medyadan takipçileri ile paylaştı. Hakan Ural ise Instagram hesabından oğlu Engincan Ural ile nostaljik karelerini paylaşarak "Çok değişik duygular içindeyim" notunu düştü.

Pınar Altuğ'un eşi Yağmur Atacan'a silahla saldırmıştı! 8 yıl sonra...

İLİŞKİLİ HABER

Pınar Altuğ'un eşi Yağmur Atacan'a silahla saldırmıştı! 8 yıl sonra...

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0