Ecem Erkek "Söyleyeceklerim var" dedi ve döktürdü! Sosyal medya birbirine girdi

Kasım ayında başrollerini Ahmet Kural'la paylaştığı Müjdemi İsterim adlı filmi vizyona girecek olan oyuncu Ecem Erkek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kafalarda soru işaretleri bıraktı. Ünlü oyuncunun bu ani çıkışının sebebi bilinmezken, neye sitem ettiği de kestirilemedi.

Daha önce gittiği Güldür güldür programından adını duyuran ve başarılı taklitleriyle oyunculuğuyla yoluna tek başına devam ederken programdan ayrılan oyuncu Ecem Erkek, sosyal medyadaki paylaşımlarıyla da oldukça dikkat çekiyor. 

ecem erkek

ecem erkek

KAFA KARIŞTIRDI!

Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla herkesi şaşırtan Erkek, saymakla da kalmayıp, sitemde bulundu. Şimdilerde Ahmet Kural'la olan filmi "Müjdemi İsterim" için geri sayımda olan Erkek'in neden böyle bir paylaşımda bulunduğu is soru işaretleri oluşturdu. 

ecem erkek

ecem erkek

"KORKAK BİR MUHATAIM VAR"

Paylaşımında ise fotoğrafının altına şu notu bıraktı;

"Buradan konuşmayı çok sevmiyorum ben bilirsiniz . Memleket meselelerini de başka şeyleri de… muhattabım burada değil çünkü her ikisinde de... Muhattabımla meselemi halledeyim isterim. Aracı sevmem. Çünkü derdimi benim sesim ve gözlerimden daha iyi hiç bir araç anlatamaz bilirim. Burada bir prens ya da prenses gibi davranan, milletin, önünde ‘delikanlı abim ya da ablam ‘ diye eğildikleri insanların hayatlarında hiç de öyle olmadıklarını görünce de burada konuşmaktan vazgeçmiş olabilirim.

Söyleyecek sözüm var ama gözlerinin ta içine bakarak söylemeyi tercih ediyorum. Çünkü korkmuyorum. Saklanmıyorum. Buradan konuşmak biraz saklanmak gibi de … E şimdi noldu da bugün buradan konuştun diyeceksin. Konuştum çünkü bir tek bundan anlayan gözlerimin içine bakmaya cesareti olmayan korkak bir muhattabım var." 

ecem erkek

ecem erkek

Takipçileri ise Erkek'e destek çıkarak "Umarım yerini bulmuştur." , "Herkes ektiğini biçer" gibi ifadeler bıraktı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Emine Erdoğan sıfır atık anlayışını benimseyen Bursa Belediyesi'ni tebrik etti!

Kerem Bürsin o soruya cevapsız kalmadı! "Konuyla alakalı çok bir şey söylemek istemiyorum"

İLİŞKİLİ HABER

Kerem Bürsin o soruya cevapsız kalmadı! "Konuyla alakalı çok bir şey söylemek istemiyorum"

BİR YORUM YAPIN 0