Kerem Bürsin o soruya cevapsız kalmadı! "Konuyla alakalı çok bir şey söylemek istemiyorum"

Özel hayatıyla magazin gündemine sık sık gelen Kerem Bürsin, geçtiğimiz günlerde Etiler'de bir mekandan çıkarken objektiflere takıldı. Ayak üstü sorulara yanıt veren oyuncu, Hande Erçel'in yeğeni Mavi'nin yaşadığı sağlık sorunları hakkında soru sorulunca Bürsin, kısa açıklamalarda bulundu. Son dönemde adının başka birileri ile anılmasına tepki gösteren oyuncu, çıkan haberlerle ilgili isyan etti.

Ekranlara son dizisi 'Sen Çal Kapımı' ile veda eden Kerem Bürsin, diziden sonra hiç bir yapımda yer almadı. Ekranlara yeni sürprizlerle döneceği söylenen Kerem Bürsin, geçtiğimiz günlerde çıktığı bir mekanda objektiflere yakalanmasının ardından, özel ve iş hayatı hakkında açıklamalarda bulundu.

OYUNCU ARKADAŞIYLA KARŞILAŞTI HASRET GİDERDİ

Etiler'de bir mekandan çıkarken görüntülenen Kerem Bürsin, trafikte seyir halindeyken ünlü oyuncu Mehmet Günsür'ü fark edince aracından inerek Günsür'ün yanına gitti. İkili birbirine sarılarak, hasret giderdi. Kısa süren sohbetin ardından sonra Bürsin, basın mensuplarının sorularını yanıtlamayı da ihmal etmedi.

Kerem Bürsin Mehmet Günsur

Kerem Bürsin Mehmet Günsur

"KONUYLA ALAKALI BİR ŞEY SÖYLEMEK İSTEMİYORUM"

Hande Erçel ile olan ilişkilerini sessiz sedasız bir şekilde bitiren ünlü oyuncu Erçel'in yeğeni Mavi'nin yaşadığı sağlık sorunları hakkında konuştu. Mavi için Erçel ile telefon görüşmesi yaptığını söyleyen başarılı oyuncu, "Konuyla alakalı çok bir şey söylemek istemiyorum. Çok hassas bir konu ve bu hassasiyeti korumak adına magazinsel bir şey çıksın istemiyorum. Tek diyeceğim bu" dedi. Hande Erçel'le küs olduğu iddialarına da  "Gayet iyiyiz” demekle yetindi.

Kerem Bürsin, Hande Erçel ve yiğeni Mavi

Kerem Bürsin, Hande Erçel ve yiğeni Mavi

"YAKIN ZAMANDA SÜRPRİZLERİ PATLATACAĞIZ"

Geçtiğimiz günlerde magazin gündeminde kendisi hakkında çıkan haberlere isyan eden başarılı oyuncu Bürsin, "Beni başka birileriyle yazdılar, tepkim ona. Hayatımda kimse yok. Sadece iş var hayatımda. Çok çalışıyorum. Yakın zamanda sürprizleri patlatacağız. Güzel bir şey olacak ama sürpriz" ifadelerini kullandı.

Kerem Bürsin

Kerem Bürsin

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Dilan Çıtak kına gecesinde duygusal anlar yaşadı!

Ecem Erkek "Söyleyeceklerim var" dedi ve döktürdü! Sosyal medya birbirine girdi

İLİŞKİLİ HABER

Ecem Erkek "Söyleyeceklerim var" dedi ve döktürdü! Sosyal medya birbirine girdi
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0