Pınar Altuğ ailesinin yeni ferdini açıkladı! Öyle görmeye dayanamayınca...

Ailesiyle birlikte vakit geçirmekten büyük keyif alan Pınar Altuğ, özellikle çıktıkları kamp ve doğa hayatının da vazgeçilmezleri arasında olduğunu sürekli belirtiyor. Son paylaşımıyla özel hayatına ilişkin anlarının en iyisini paylaşan Altuğ, görenlerin tüylerinin diken diken etti.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Sadece oyunculuğuyla değil, sosyal medyadaki paylaşımlarıyla, samimi itiraflarıyla da sürekli gündeme gelen Pınar Altuğ, örnek gösterilen aile hayatını da sevenleriyle paylaşmaktan çekinmeyenlerden.

Bir taraftan sürekli doğa ile iç içe olan ailesiyle paylaşım yapan Altuğ, geçtiğimiz gün yaptığı paylaşımla takdir topladı.

pınar altuğ ve ailesi

pınar altuğ ve ailesi

AİLENİN YENİ FERDİ ÇOK BEĞENİLDİ

Altuğ, kış aylarında sokak köpekleri için mama dağıtarak ve sokak hayvanlarının çaresizliğini bilerek yardımdan yardıma koşarak herkesin alkışını kazanırken, insan olduğu için her canlıya yardım etmek gerektiğini savunuyordu. Atacan ve Altuğ çifti bu kez ailesine yeni katılan bir ferdini fotoğrafını paylaşıma sundu. 

pınar altuğ kedisi

pınar altuğ kedisi

"KUTU İÇİNDE BIRAKILMIŞ..."

Paylaşımında olan kedinin adını "Nohut" koyduklarını ifade eden Altuğ, bunun ne kadar önemli olduğunun altını bir kez daha çizerek "Tanıştırayım 'Nohut' ailemizin yeni ferdi. Yaklaşık 45 günlük olduğu tahmin ediliyor, bir hastanenin bahçesine kutu içinde bırakılmış. Ama artık onu çok seven bir ailesi var, bir süre bizden bol bol video izleyebilirsiniz. Selin'cim sana ayrıca teşekkür ederim bizi buluşturduğun için... Sevgilim teşekkür ederim Yağmur Atacan..." açıklamasında bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Mısır piramitlerine tepeden bir bakış!

Fatih Terim'i üzen haber! Annesi Nuriye Terim hastaneye kaldırıldı

İLİŞKİLİ HABER

Fatih Terim'i üzen haber! Annesi Nuriye Terim hastaneye kaldırıldı

BİR YORUM YAPIN 1

VATANDAŞ 1 yıl önce

ne kadar önemli